Δεν μας έκανε τη χάρη η Μίλαν να δεχθεί ένα γκολ, με τη στήλη να μένει στα ίδια χθες.
Παρασκευή σήμερα και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στην Ιταλία και στην πρωτοπόρο Ίντερ που υποδέχεται (22:00) την ουραγό Σαλερνιτάνα.
Η απόσταση που έχουν οι δύο ομάδες βαθμολογικά και ποιοτικά, απέχει έτη φωτός. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να μην έχουν αντίπαλο στον δρόμο προς την κορυφή. Πέρασαν με 4-2 από την έδρα της Ρόμα και έδειξε τα δόντια τους.
Αντίθετα, οι σημερινοί φιλοξενούμενοι άλλαξαν προπονητή, με πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Απέχουν 7 βαθμούς από τη γραμμή της σωτηρίας και απόψε έχουν μπροστά τους το δυσκολότερο παιχνίδι της σεζόν.
Η Ίντερ δεν αστειεύεται και είναι αρκετά πιθανό να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Θα κρατήσουμε τον συνδυασμό του άσου από το πρώτο ημίχρονο και το Over 1,5 γκολ αγώνα. Έχει μεγαλύτερο κίνητρο να τελειώσει το παιχνίδια από νωρίς για να ρίξει ρυθμούς ενόψει Ατλέτικο Μαδρίτης, την Τρίτη.