Οι δεύτεροι αγώνες για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγονται σήμερα και στο μενού υπάρχουν 8 ζευγάρια, από τα οποία θα σταθώ στο Σάμροκ Ρόβερς – Βίκινγκουρ.
Οι δύο ομάδες έφεραν 0-0 στο πρώτο παιχνίδι της Ισλανδίας, δείχνοντας να προσέχουν πολύ τα αμυντικά τους καθήκοντα. Ρευστά τα πράγματα όσον αφορά στην πρόκριση, όλα είναι πιθανά. Κοινό στοιχείο για τα δύο κλαμπ είναι πως έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, μιας και τα πρωταθλήματα τους βρίσκονται σε εξέλιξη. Η πρώτη βρίσκεται στην 4η θέση της ιρλανδικής λίγκας με απολογισμό 9-7-7 (31-24 γκολ), ενώ η δεύτερη απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στο ισλανδικό πρωτάθλημα (10-3-1 και 34-14 τέρματα).
Με βάση τα στατιστικά η Σάμροκ μετράει 6 σερί εντός έδρας ματς όπου σημειώθηκε έστω ένα γκολ στο 1ο 45λεπτο (μαζί και 3 Over 1,5), ενώ τα 7 από τα 8 τελευταία επίσημα ματς της Βίκινγκουρ είχαν τουλάχιστον ένα γκολ (υπέρ ή κατά) στο πρώτο ημίχρονο, εκ των οποίων τα 5 είχαν και Over 1,5.
Δύσκολα θα δούμε και πάλι κλειστό ματς, ζητάω τουλάχιστον ένα γκολ στο 1ο μέρος ώστε να μη οδηγηθούμε στον… κουβά, σε περίπτωση που επιτευχθεί και 2ο, τότε «σφίγγουμε γροθιά».