Ο Άρης δίνει το τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στην έδρα του, έτσι όπως τα έφερε το πρόγραμμα της Super League μετά τις αλλαγές.
Υποδέχεται τον Ατρόμητο, ο οποίος πρόσφατα άλλαξε προπονητή και πέτυχε την πρώτη του νίκη με γκολ στο 99'.
Η εικόνα των "κιτρινόμαυρων" έχει αλλάξει αρκετά με τον Άκη Μάντζιο στο τιμόνι της ομάδας. Εκτός από τον Λορέν Μορόν στην εκτέλεση, ο παίκτης που ανοίγει χώρους και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για ευκαιρίες είναι ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ.
Ο βραχύσωμος επιθετικός δοκιμάζει το πόδι του πολύ συχνά, έχει καλές τοποθετήσεις και είναι η πιο αξιόπιστη λύση του Άρη στα φτερά.
Την περασμένη αγωνιστική βρήκε δίχτυα και γιατί να μην το κάνει και σήμερα, απέναντι στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.