Η στοιχηματική μας περιήγηση αυτή την εβδομάδα φτάνει προς το τέλος της και εμείς θα επιμείνουμε με το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το ενδιαφέρον μας κέντρισε ο πρώτος ημιτελικός του Παναθηναϊκού με τον Άρη, αφού στοιχηματικά το Over στους 152.5 πόντους έχει ενδιαφέρον, καθώς αμφότερες οι ομάδες δύσκολα θα είναι σε δεύτερο σερί ματς τόσο άστοχες στη διοργάνωση και... «δυσκοίλιες» εκτελεστικά.
Οι «πράσινοι» δεν ήταν καλοί στον προημιτελικό με την AEK Betsson BC, όμως τα κατάφεραν χάρη στην ποιότητα και τις λύσεις τους, ενώ ο Άρης με εξαίρεση τον Τολιόπουλο και την άμυνα του στα τελευταία 6 λεπτά του προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ επίσης δεν βρέθηκαν σε θετική βραδιά.
Το line της επικράτησης του Παναθηναϊκού δεν είναι καθόλου ικανοποιητικό, αφού ο Άρης είναι ανταγωνιστικός όπως αποδεικνύει σε ολόκληρη τη σεζόν και ακόμα και στην ήττα του από την ομάδα του Αταμάν στη Θεσσαλονίκη έχασε δύσκολα με -10.
Το Over είναι η καλύτερη λύση με το line χαμηλά και το... ταμείο είναι πιθανό αρκεί να βοηθήσει λίγο και η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.