Η Έβερτον πήρε μια κάρτα στο 1' και άλλη μια στο 90'. Η Λαμία έχασε μαλλί για το 0-1 και μετά... ξέχασε να κάνει επιθέσεις. Εμείς με 0/2, πήγαμε στον κουβά, αλλά έμεινα ικανοποιημένος από το πώς κύλησαν οι αγώνες με βάση το σκεπτικό μου.
Με δύο G/G θα κινηθούμε σήμερα. Ο Βόλος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι είναι μια εντελώς αφερέγγυα ομάδα φέτος. Δέχονται με ευκολία γκολ, βρίσκουν με τη σειρά τους δίχτυα. Δεν έχουν ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους (0-2-2).
Ωραία ομάδα έχει χτίσει ο Ράσταβατς στη Τρίπολη. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μπροστά, αλλά πίσω δέχεται και αυτή με τη σειρά της αρκετά γκολ. G/G στο 1.94.
Σε ίδια λογική και το Τορίνο-Ρόμα που ακολουθεί για τη Serie A στις 21:45. Από νίκες με 7-0 κόντρα στην Έμπολι και 2-1 κόντρα στη Σερίφ Τίρασπολ μεσοβδόμαδα έρχονται οι φιλοξενούμενοι.
Ανεβάζει ρυθμούς η Τορίνο και μπορεί να σκοράρει κόντρα στους κουρασμένους Ρωμαίους. Η Ρόμα έχει τη ποιότητα να βρει γκολ. Έχει βρει 11 σε 4 αγώνες στη Serie A. Εντύπωση μου κάνει που αυτό το G/G προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 2.05 και θα είναι επιλογή μας.