Μετά το... ταμείο στο ΣΕΦ με το διπλό της Μπαρτσελόνα το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Basket League, καθώς θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
Από τα τρία ματς του σημερινού προγράμματος εμείς, θα πάμε με το παιχνίδι στον «Άγιο Θωμά» ανάμεσα σε Μαρούσι και ΠΑΟΚ.
Οι γηπεδούχοι έχασαν εύκολα στην πρεμιέρα του ΟΑΚΑ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» έχουν παρουσιάσει μονάχα αρνητικό πρόσωπο μέχρι τώρα, αφού και στα δύο ματς του Σούπερ Καπ και στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ηττήθηκαν με κακή εικόνα.
Στα δικά μας μάτια και όπως βλέπουμε τα δεδομένα των δύο ομάδων ο ΠΑΟΚ είναι πιο ποιοτικός, αλλά με προβλήματα και ασύνδετος και το Μαρούσι η πιο αδύναμη με βάση την ποιότητα της ομάδα της Basket League.
Θα πάμε με το διπλό λόγω απόδοση και επειδή περιμένουμε από την ομάδα του Τακιανού σε αυτό τον πρόωρο αγωνιστικό και βαθμολογικό τελικό, να βγάλει αντίδραση.