Καλημέρα στην παρέα του Bet-on-arme! Δεν έχει ξεκινήσει καλά το EURO, ούτε χθες πέρασε η πρότασή μας. Πάντως, σταθήκαμε άτυχοι, καθώς η Ουγγαρία μπορούσε να σκοράρει απέναντι στη Γερμανία, τής ακυρώθηκε και γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά έχασε 2-0 και δεν επαληθεύτηκε το G/G. Το αφήνουμε πίσω, εξάλλου στο στοίχημα υπάρχουν και οι αναποδιές.
Σήμερα έχουμε τρεις δυνατές «μάχες» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Εστιάσουμε στην αναμέτρηση της Φρανκφούρτης, με τη Δανία να υποδέχεται την Αγγλία. Οι Σκανδιναβοί δεν έχουν ξεχάσει ακόμα τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκαν στον προηγούμενο EURO, όταν έχασαν 2-1 στην παράταση από τα «τρία λιοντάρια» με αμφισβητούμενο πέναλτι του Στέρλινγκ. Μετά την «γκέλα» (1-1) απέναντι στη Σλοβενία στην πρεμιέρα, είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν βαθμούς. Άλλωστε, διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά.
Ωστόσο, η άμυνά τους δύσκολα θα κρατήσει κόντρα σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της διοργάνωσης. Εξάλλου, η Αγγλία θα ψάξει μία πειστική εμφάνιση μετά τη μέτρια εικόνα στο 1-0 επί της Σερβίας. Κάλλιστα, το μεταξύ τους μπορεί να ανοίξει σε ρυθμό, συνεπώς αξίζει να ρίξουμε δίχτυα στο καλοπληρωμένο Over 2,5.