Καλησπέρα σε όλους! Η Κόμπε έκανε το καθήκον της χθες κερδίζοντας 4-0 τη Σόναν. Το πρόγραμμα στην Ασία το επόμενο διάστημα είναι «φτωχό» και λόγω του Κυπέλλου Άπω Ανατολής. Εκεί αύριο η Νότια Κορέα θα υποδεχθεί την Κίνα στο ματς που ανοίγει τη φετινή διοργάνωση.
Η Νότια Κορέα κάθε άλλο παρά πείθει με την απόδοση της υπό τις οδηγίες του «θρυλικού» αρχηγού της ομάδας που τερμάτισε στην τέταρτη θέση στο Μουντιάλ του 2002, Χονγκ Μγιουνγκ – Μπο. Η αποστολή απαρτίζεται από παίκτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα και ξεχωρίζει ο εξτρέμ Τζέον Τζιν, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της Τζέονμπουκ. Είναι αναγκασμένη να τερματίσει στην πρώτη θέση για να ηρεμήσει το κλίμα στο εσωτερικό της.
Η Κίνα θα παραταχθεί με τον υπηρεσιακό Ντέγιαν Ντούρντεβιτς στον πάγκο, ο οποίος πήρε τη θέση του Μπράνκο Ιβάνκοβιτς μετά την αποτυχία να προκριθεί σε ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλοι οι παίκτες που κλήθηκαν αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας και ελάχιστοι από αυτούς αποτελούν παίκτες της πρώτης ομάδας. Δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή για να καλύψει το κενό του τραυματία Γου Λέι.
Ο άσος άνοιξε στο δίκαιο 1.50 και έχει φτάσει να παίζεται στο αποτρεπτικό 1.38. Δεν υπάρχουν όμως εναλλακτικές επιλογές και επειδή δεν περιμένω να ξεφύγει το σκορ θα τον συνδυάσω με το Under 4,5 για να γίνει ανεκτή η απόδοση.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.