Καλησπέρα σε όλους! «Ομορφιές» το πρωί την Πνομ Πενχ να κάνει την ανατροπή 3-1 και να καλύπτει το ασιατικό χάντικαπ. Ο άσος έφτασε στο σημείο να πληρώνει στο 1.33 μόλις έγινε το 1-1 και αυτό «λέει» πολλά. Το πρόγραμμα στην Ασία το επόμενο διάστημα είναι «γεμάτο» και θα πάω στον αυριανό αγώνα Αλ Ουάχντα – Αλ Νασρ.
Η Αλ Ουάχντα απλώς διανύει «ονειρική» σεζόν μέχρι στιγμής μένοντας αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κερδίσει με ανατροπή Αλ Ιτιχάντ (2-1 εντός) και Αλ Ντουχαΐλ (3-1 εντός) με αυτό να αποτυπώνει την εικόνα της. Στο Κύπελλο ζορίστηκε για να κάμψει την αντίσταση της Αλ Ντάφρα, όμως το ζητούμενο ήρθε για το σύνολο του Ζοσές Μοράις επικρατώντας 3-1 στην παράταση. Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.
Η Αλ Νασρ ξεκίνησε θετικά τη χρονιά μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος, αλλά έκτοτε τρέχει σερί 0-2-2 στη λίγκα. Παράλληλα τις προηγούμενες μέρες ήρθε ο αποκλεισμός στους «16» του Κυπέλλου χάνοντας 2-0 από την Μπανίγιας, η οποία πριν από τη σέντρα δεν είχε σκοράρει και δεν είχε βαθμό σε έξι ματς πρωταθλήματος.
Ο άσος βρίσκεται στο 1.66 και θεωρώ ότι είναι «τίμιος». Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με την Ουάχντα που δείχνει να έχει μοναδικό αντίπαλο τον κακό της εαυτό. Δεν περιμένω από την Αλ Νασρ να βγάλει αντίδραση και θα εμπιστευτώ το σύνολο του άλλοτε τεχνικού της ΑΕΚ στο -1 ασιατικό χάντικαπ.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.