Καλησπέρα σε όλους! Η Αλ Χιλάλ απέδειξε χθες τον λόγο που έχει την πιο «βαριά» φανέλα στην Ασία. Έκανε την ανατροπή 3-1 και μαζί μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Θα μείνω στη Σαουδική Αραβία και θα πάω στον αυριανό αγώνα Αλ Καντισίγια – Αλ Φέιχα.
Η Αλ Καντισίγια μπορεί στο ντεμπούτο του Μπρένταν Ρότζερς να υπέπεσε σε γκέλα «ολκής» μένοντας στο 1-1 με την Νταμάκ, αλλά στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της. Έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα με τελευταία αυτή με 2-1 μέσα στην Αλ Νασρ και ζητούμενο να προχωρήσει χωρίς απώλειες για να καλύψει το χαμένο έδαφος από τη δεύτερη θέση. Ο πολύτιμος Οτάβιο (ΜΕ) είναι τραυματίας, ο σημαντικός Κάστεελς (Τ), μάλλον μένει εκτός και ο Αλ Τζουουάιρ (ΜΕ) λείπει με την Ολυμπιακή ομάδα.
Η Αλ Φέιχα την προηγούμενη αγωνιστική εμφανίστηκε με δύο «πρόσωπα» απέναντι στην Αλ Ριάντ. Δέχτηκε την ισοφάριση 1-1 στην τελευταία φάση και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από την τελευταία τριάδα. Είναι από τις ομάδες που παίρνουν ελάχιστα ρίσκα και θα παραταχθεί με πρωταρχικό μέλημα να μην χάσει. Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό Πέδρο Εμανουέλ.
Ο άσος αναμενόμενα προσφέρεται σε χαμηλά επίπεδα. Σε γηγενείς και ξένους είναι μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Αλ Καντισίγια έχει το ποιοτικό βάθος στον πάγκο για να καλύψει τις απουσίες που υπάρχουν και θα την εμπιστευτώ στο -1 ασιατικό χάντικαπ, μαζί με ❄️Τετραπλή Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 5250 Δώρα*
Καλή τύχη στις επιλογές σας.