Καλησπέρα σε όλους! Η Γκουοάν την Κυριακή έκανε το καθήκον της κερδίζοντας στο ρελαντί 2-0 εκτός έδρας τη Γουχάν και σε γενικές γραμμές το πρόσημο στην πρεμιέρα στην Κίνα ήταν θετικό. Θα πάω στα Η.Α.Ε. και στον απογευματινό αγώνα Αλ Ντάφρα – Αλ Τζαζίρα.
Η Αλ Ντάφρα στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία έκανε θεωρητικά κινήσεις που μπορούν να την οδηγήσουν σε μία άνετη παραμονή. Έκανε «εκρηκτικό» ξεκίνημα έχοντας τον ενθουσιασμό της ανόδου με το μέρος της, αλλά έμεινε για τα καλά από δυνάμεις. Πλέον η διαφορά από την τελευταία δυάδα μειώθηκε στο +5 και θα πρέπει να προσέξει για να μπει σε μπελάδες.
Η Αλ Τζαζίρα δείχνει να βρήκε για τα καλά τον «καλό» της εαυτό. Προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες που την έφεραν στο -3 από την 3η θέση. Στην πιο πρόσφατη από αυτές την παρακολούθησα και το τελικό 5-0 στο ντέρμπι με τη Σάρτζα ήταν δίκαιο. Ο ηγέτης Φεκίρ έκανε τη διαφορά με την απόδοση του και «πρέπει» να περάσει χωρίς απώλειες σήμερα.
Το διπλό παίζεται στο1.70 και είναι τίμιο. Ο παράγοντας έδρα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στα Η.Α.Ε. και η Αλ Ντάφρα δεν πείθει ότι μπορεί να βγάλει αντίδραση. Για να γίνει ανεκτή η απόδοση θα εμπιστευτώ την παρέα του Ελνένι στο -1 ασιατικό χάντικαπ και θα προσθέσω την ⭐STX500 Προσφορά* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan!
Καλή τύχη στις επιλογές σας.