Καλησπέρα σε όλους! Η Κασίμα έκανε τα εύκολα – δύσκολα χθες, αλλά «επιβίωσε» ξανά στο τέλος και συνεχίζει χωρίς απώλειες την προσπάθεια για τη διατήρηση των κεκτημένων. Το αποψινό πρόγραμμα δεν έχει πολλά πράγματα. Θα πάω στα Η.Α.Ε. και στον αγώνα Χάτα – Αλ Τζαζίρα.
Η Χάτα επέστρεψε στην Α’ κατηγορία μετά από δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη προνομιούχο θέση, αλλά δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά όπως θα έπρεπε. Στα «μάτια» μου ξεκινάει τη σεζόν ως το ακλόνητο φαβορί για να τερματίσει στην τελευταία θέση και ουσιαστικά παράγοντας έδρα δεν υπάρχει παίζοντας μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους.
Η Αλ Τζαζίρα ενισχύθηκε φέτος με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή της χώρας, αλλά την Τρίτη διασύρθηκε 4-1 μέσα στο Άμπου Ντάμπι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ από την Αλ Ιτιχάντ. Η διοίκηση φέτος έδωσε τα κλειδιά στον «γάτο» Κοσμίν Ολαρόιου, που αναμφίβολα είναι ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς στην Ασία παράγοντας έργο στο παρελθόν σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε.
Το διπλό προσφέρεται στο 1.53 και θεωρώ ότι είναι «τίμιο». Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο παράγοντας έδρα δεν θα παίξει ρόλο. Εκτιμώ ότι έχει τον τρόπο να φύγει με τη νίκη ο Ρουμάνος τεχνικός και θα ποντάρω στο διπλό στο -1 ασιατικό χάντικαπ μαζί με μια 💪ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Καλή τύχη στις επιλογές σας.