Καλησπέρα σε όλους! Το σημερινό πρόγραμμα στην Ασία είναι κάτι παραπάνω από «γεμάτο» και θα επιχειρήσω να κάνω δύο πονταρίσματα.
Αρχικά, θα πάω στα Η.Α.Ε. και στον αγώνα Κάλμπα – Αλ Τζαζίρα. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη λίγκα. Συνηθίζουν να παίζουν χωρίς σκοπιμότητες ανεξαρτήτως αντιπάλου και το προηγούμενο διάστημα στο Λιγκ Καπ είχαν απολογισμό 0-1-2. Οι φιλοξενούμενοι είναι μία ομάδα που εμπιστεύομαι σταθερά φέτος.
Η παρουσία του «γάτου» Ολοαρόιου στον πάγκο αποτελεί «εγγύηση» και έχουν ενισχυθεί σημαντικά με τους Ντεστανόγλου (Τ), Ταλίσκα (Ε), Μάλκομ (Ε), Ασλάνι (Μ) και ορισμένους ακόμη. Το διπλό στο 1.55 είναι δίκαιο και θα το ποντάρω στο -1 ασιατικό χάντικαπ για να γίνει ανεκτή η απόδοση, μαζί με την ⭐ STX500 Προσφορά* χωρίς κατάθεση*.
Στη συνέχεια στο Κατάρ η Αλ Γκαράφα θα υποδεχθεί την Αλ Ραγιάν. Για τους γηπεδούχους δεν θα μπορούσαν να είχαν πάει χειρότερα τα πράγματα. Προέρχονται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και ανασταλτικά δεν μπορούν να βρουν λύσεις.
Η Αλ Ραγιάν στη λίγκα παραμένει αήττητη (4-1-0) και πλέον πέρασε στην πρώτη θέση. Την Τετάρτη παίζοντας με βασικό σχήμα έχασε δικαίως 2-1 από την Αλ Ταβόν για το Τσάμπιονς Λιγκ 2. Το διπλό βρίσκεται σε ανοδική πορεία τις τελευταίες και από την στιγμή που δεν παίζει ρόλο ο παράγοντας έδρα θα κυνηγήσω το -1 ασιατικό χάντικαπ.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.