Με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, έρχομαι κι εγώ στην παρέα του Bet-on-arme. Για όσους δεν με γνωρίζουν, ασχολούμαι κυρίως με τα πρωταθλήματα της Ισπανίας κι εκεί θα επικεντρωθούμε σε αυτό το τελευταίο καυτό δίμηνο της σεζόν. Vamos!
Εννιά αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Πριμέρα και αυτή που έχουμε μπροστά μας είναι αρκετά κρίσιμη. Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα έχει μπροστά της την πιο δύσκολη έξοδο ως το φινάλε, καθώς πηγαίνει στη Μαδρίτη να παίξει με την Ατλέτικο.
Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν από εκείνο το εφιαλτικό βράδυ, όπου διασύρθηκε με 4-0 για το κύπελλο. Δεν ξεχνιέται έτσι εύκολα η «τεσσάρα», όσο κι αν έφτασε κοντά στην ανατροπή στη ρεβάνς μετά από ένα μήνα. Πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο που είναι μεγάλο, υπάρχει και ο πληγωμένος εγωισμός, άρα και διάθεση για εκδίκηση. Σπάνια μία ομάδα ξεφτιλίζει έτσι την Μπάρτσα.
Δεν θα είναι ίδιο ματς τώρα, καθώς η Ατλέτικο έχει και σημαντικές απουσίες, ειδικά στα χαφ. Τιμωρημένος ο Τζόνι Καρντόσο, το ίδιο και ο Μάρκος Γιορέντε, που θα μπορούσε να παίξει εκεί, με προβλήματα οι Μπάριος και Μεντόθα, έτσι έμεινε μόνος του ο Κόκε. Θα λείψει στην άμυνα και ο Πουμπίλ, με τις επιλογές του Σιμεόνε να είναι μετρημένες στον ανασταλτικό τομέα.
Οι δύο ομάδες θα τα πούνε κι άλλες φορές στα κοντά, αφού θα τεθούν αντιμέτωπες και στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρώτο ματς την προσεχή Τετάρτη στο «Καμπ Νόου». Έχω την αίσθηση πως η Ατλέτικο έχει ρίξει περισσότερο το βάρος εκεί. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχασε με τραυματισμό τον Ραφίνια, όμως θα έχει πίσω τους πολύτιμους μπακ Κουντέ και Μπαλντέ. Με αυτά τα δεδομένα, πάω ξεκάθαρα με το διπλό στο 2,20 της Betsson, σε συνδυασμό με Πασχαλινή προσφορά* με 320 δώρα* χωρίς κατάθεση + ένα Γύρισμα στον Τροχό!
Νωρίτερα παίζει η Ρεάλ Μαδρίτης και είναι υποχρεωμένη να περάσει από τη Μαγιόρκα, για να μεταφέρει πίεση στην Μπαρτσελόνα. Με τον Εμπαπέ ετοιμοπόλεμο πλέον, φαντάζει πολύ πιθανό να περάσει νικηφόρα από το νησί. Η Μαγιόρκα παλεύει για να σωθεί κι έχει τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια μπροστά της. Ας επικεντρωθεί στα άλλα δύο, με Ράγιο Βαγιεκάνο και Βαλένθια. Το διπλό στο 1,60 είναι αποδεκτό.