Καλησπέρα σας. Πέρασε το G/G & Over 2,5 του 1.90 στο Παρί Σ.Ζ.-Τότεναμ 2-2 χθες, μία η άλλη όμως για την στήλη αφού δεν σκόραρε ο Κβαρατσκέλια (στο 2.80 η απόδοση που τον συνόδευε ως anytime scorer), στο 8’ έχασε την ευκαιρία να μας στείλει ένα δυνατό ταμείο.
Πάμε στο Κόνφερενς για την αναμέτρηση Χιμπέρνιαν-Παρτίζαν. Οι «Χιμπς» έχουν κερδίσει 2-0 στο Βελιγράδι και φαίνεται να έχουν… τελειώσει τη δουλειά. Είναι όμως έτσι;
Οι Σέρβοι το πιστεύουν, θέλουν νίκη με δύο γκολ διαφορά, αν προηγηθούν όλα είναι πιθανά. Εκτιμούμε όμως ότι δεν θα είναι… γιούργια το ματς, όσα έρθουν κι όσα πάνε, τα 2-3 γκολ μας κάνουν μια χαρά.
Περιμένουμε γκολ από τους «Χιμπς» και θα στραφούμε στον Μάρτιν Μπόιλ. Ο αρχηγός πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του στο Βελγράδι, έφτασε τα 101 με τη φανέλα της Χιμπέρνιαν, μετρά και 69 ασίστ, που σημαίνει ότι έχει συμμετοχή σε 170 γκολ στα 366 παιχνίδια του με τη φανέλα των πράσινων του Εδιμβούργου. Εκτελεί και τα πέναλτι, ως anytime scorer αξίζει και με το παραπάνω.