Καλημέρα σας. Ρέιντζερς-Γκενκ 0-1 την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ, δεν μας έκανε εντύπωση έτσι που είναι οι «Τζερς» αυτή την εποχή, περιμέναμε όμως να έχουν 6 κόρνερ (Over 5,5), έμειναν στα 4, φταίει και το γεγονός ότι βρέθηκαν με 10 παίκτες στο 41’.
Mένουμε Γλασκώβη και πάμε στην αναμέτρηση Σέλτικ-Χιμπέρνιαν. Δύο από τις τέσσερις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος (οι άλλες είναι οι Χαρτς και Μάδεργουελ). Καμία αξία φυσικά στον άσο, η Σέλτικ είναι το φαβορί, θυμίζουμε ότι έχει και αγώνα με την Μπράγκα την Πέμπτη στο Γιουρόπα.
Η Χιμπέρνιαν έχει 15 χρόνια να κερδίσει στο «Σέλτικ Παρκ» δεν θα κλειστεί πάντως. Περιμένουμε να κάνει φάσεις και θα πάμε ξανά στα κόρνερ. Οι «Χιμπς» μπορούν να κερδίσουν 4 κόρνερ (Over 3,5) σε ένα ματς που δείχνει να έχει αρκετά, το Over 5,5 κόρνερ στο πρώτο μέρος είναι μία ακόμα πρόταση.