Kαλή σας μέρα. Το Χ2 μόνο άσχημο δεν ήταν στο Bet Bulder μας στο Ελλάδα-Γερμανία 0-0 την Κυριακή, εκνευριστικά χάθηκε όμως το Οver 4,5 κόρνερ για τη Γερμανία που ανέβαζε την απόδοση στο 2.22. Εκνευριστικά γιατί οι Γερμανοί κέρδισαν 3 κόρνερ στο πρώτο μέρος, δύο θέλαμε ακόμη, παρότι όμως έκαναν φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο δεν κέρδισαν άλλα κόρνερ.
Mένουμε στο Nations League και πάμε στη League B και τον 1ο όμιλο για την αναμέτρηση Σκωτία-Σλοβενία. Οι Σκωτσέζοι κέρδισαν εύκολα με 2-0 στα Σκόπια τη Βόρεια Μακεδονία, το τελικό σκορ τους αδικεί, ήταν η πρώτη τους νίκη μετά από 5 παιχνίδια, δεν είχαν σκοράρει στα 4 τελευταία. Αποκατέστησαν την επαφή τους με τα δίχτυα; Θα φανεί απόψε, στη Σλοβενία είχαν φέρει 0-0 χάνοντας σωρεία ευκαιριών, ισοβαθμούν στη 2η θέση με τους Σλοβένους, στο -5 από την πρωτοπόρο Ελβετία που έχει κάνει το 3 στα 3 στον όμιλο. Η νίκη είναι το ζητούμενο για τους γηπεδούχους, για να την πάρουν θα πρέπει να σκοράρουν, τα γκολ λοιπόν είναι το ζητούμενο.
Οι Σλοβένοι έχασαν 2-1 στην Ελβετία, ήταν παραπάνω από αξιόμαχοι, δύσκολα όμως ξεφεύγει το σκορ στους αγώνες τους. Κανείς από τους 5 πρόσφατους αγώνες τους δεν είχε πάνω από 3 γκολ, οι 4 ήταν στα 2-3 G και εκεί θα στραφούμε, αφού οι Σκωτσέζοι δεν δείχνουν να έχουν το εύκολο γκολ. Δεν ξεχνάμε τα ⭐ 530 Δώρα* χωρίς κατάθεση* με κουπόνια Skroutz 25.000€ & 50.000€.