Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή εύχομαι σε όλους τους φίλους του Bet-on-arme. Η χθεσινή μέρα δεν ήταν ιδιαίτερα καλά για τη στήλη, αφού η Γιάμπλονετς δέχθηκε τρία γκολ από τη Μλάντα, όσα δεν είχε δεχθεί μέσα στο 2026 μέχρι τώρα. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από το σημερινό πρόγραμμα με καινούριο μήνα να μπαίνει και ελπίζουμε να γυρίσει ο διακόπτης.
Η στάση μας είναι στη Ζυρίχη όπου η Γκρασχόπερς υποδέχεται τη Λουγκάνο.
Η λευκή ισοπαλία της Γκρασχόπερς με τη Σεν Γκάλεν δεν ήταν αρκετή για να της δώσει ώθηση για να επιστρέψει στις νίκες. Έχασε με 1-2 εντός έδρας από τη Ζυρίχη στο ντέρμπι της πόλης και είδε τη διαφορά της να αυξάνεται από την 10η Σερβέτ. Συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2). Την Πέμπτη (5/3) φιλοξενείται από τη Βασιλεία για την εμβόλιμη αγωνιστική.
Στην αντίπερα όχθη η Λουγκάνο μετά από 4 διαδοχικές ισοπαλίες, επιτέλους επέστρεψε στα τρίποντα! Κέρδισε με 2-1 εντός έδρας τη Λωζάννη και επέκτεινε το αήττητο σερί της σε 12 αγώνες (6-6-0). Παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Μετράει 8 σερί G/G. Την Τετάρτη (4/3) υποδέχεται τη Σιόν για την εμβόλιμη αγωνιστική.
Η Γκρασχόπερς είναι ντεφορμέ, όμως εντός έδρας το παλεύει (2-5-6). Πριν ένα μήνα στο ίδιο γήπεδο παραχώρησε 1-1 στη Λουγκάνο. Η ομάδα του Κούτσια είναι σε απίθανη αγωνιστική κατάσταση καθώς «τρέχει» αήττητο σερί 12 αγώνων και μακριά από την έδρα της αποδίδει αρκετά καλά (5-4-4). Το διπλό το περίμενα κοντά στο 1,70 και πάνω από τις δύο μονάδες έχει αξία κι αποκτά ακόμη μεγαλύτερη με μια 🎁STX415 Προσφορά* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan!