Καλησπέρα, καλησπέρα!!
Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο έχω μπει σε mood «πολέμου». Τόσα early bets δεν εξηγείται. Σαν να «στοκάρω» την αποθήκη ένα πράγμα με κονσέρβες και τα λοιπά, τα οποία σχεδόν δεδομένα δεν θα χρειαστούν ποτέ.
Εκκρεμότητα έχω ήδη για την Κυριακή, και στο ματς του Πανιωνίου με τη Μαρκό. Τη βρίσκετε εδώ.
Θα δημιουργήσω ακόμα μια, σε αγώνα που διεξάγεται την ίδια μέρα, όχι στα πλέι οφ, αλλά στα πλέι άουτ.
Εκεί η Σύρος έχει μπροστά της μια λαμπρή ευκαιρία, ώστε να κάνει «άλμα» παραμονής. Κανονικό άλμα, κι όχι από εκείνα τα δημοσιογραφικά κλισέ, για ψύλλου πήδημα.
Γιατί αυτό; Γιατί παίζει εντός έδρας με την κατά τεκμήριο χειρότερη ομάδα και σχεδόν υποβιβασμένη, αυτή του Παναργειακού. Τι θα σημάνει ένα νέο τρίποντο; Την Ελλάδα Σύρου στους 23 β., την ώρα όπου όλοι οι υπόλοιποι ανταγωνιστές της θα «σφάζονται» μεταξύ τους. Στις θέσεις 7 και στο 8 μάλιστα (οι πρώτες που οδηγούν στη Γ’ Εθνική), βρίσκονται Αιγάλεω και Ηλιούπολη, οι οποίες κοντράρονται μεταξύ τους.
Κάπως έτσι, η διαφορά μπορεί να εκτιναχθεί, με μόλις 5 αγωνιστικές μέχρι το φινάλε. Η ίδια μάλιστα έχει και όλες τις ισοβαθμίες, με τις ομάδες που είναι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.
Γίνεται κατανοητό, το πόσο κρίσιμο είναι το ματς. Την περιμένω τη Σύρο αποφασιστική, όπως κόντρα στο Αιγάλεω. Να μπει μέσα και να πνίξει τον αντίπαλο. Μπορεί να το κάνει. Ξέρει να το κάνει, και αναμένω να το κάνει.
Θα ποντάρω, λοιπόν, στον άσο από ημίχρονο, μαζί με τη 💪ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Τύχη να έχουμε.