Καλησπέρα, καλησπέρα.
Μία στις δύο οι περασμένες επιλογές στην τελευταία στήλη. Πλήρωσε η ενισχυμένη απόδοση στο ματς της Ρεάλ με την Μπάγερν (1-2), χάθηκε το Over στον αγώνα του Γρανίτη με το Χαϊδάρι, ο οποίος ολοκληρώθηκε με 1-1 και επέφερε τον υποβιβασμό της αθηναϊκός ομάδας.
Η κλεψύδρα στο πρωτάθλημα της αγγλικής Premier League αδειάζει, με τη μάχη της παραμονής να «φουντώνει». Μια από τις μπλεγμένες ομάδες είναι η λονδρέζικη Γουέστ Χαμ, η οποία δίνει αύριο το βράδυ την κατά τεκμήριο ευκολότερη μάχη από τις 7 που απομένουν μέχρι το φινάλε.
Υποδέχεται την Γουλβς, η οποία μολονότι έχει κάνει κάποια εντυπωσιακά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, δεν προλαβαίνει να σώσει την παρτίδα. Τα «σφυριά» παίζουν ένα ματς δίχως αύριο στην έδρα τους. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν και άπαντες γνωρίζουν πως εφόσον εδώ γκελάρουν, οι πιθανότητες για υποβιβασμό θα πολλαπλασιαστούν δραστικά.
Στο τελευταίο εντός έδρας ματς έδωσε μεγάλη μάχη, όπου πήρε βαθμό από την Μάντσεστερ Σίτι (1-1). Την ίδια ώρα παραμένει αήττητη στα 4 τελευταία εντός (1-3-0), έχοντας βελτιώσει αισθητά τις επιδόσεις της στο Λονδίνο.
Η απόδοση στον άσο έχει αρχίσει και παίρνει την κατηφόρα, οπότε θα πάμε από σήμερα στο σημείο που ταιριάζει «γάντι» αν συνδυαστεί με την 🐇Betsson: Πασχαλινή προσφορά* με 320 δώρα* χωρίς κατάθεση + ένα Γύρισμα στον Τροχό!
Τύχη να έχουμε. Τύχη να έχουν και τα συμπαθή «σφυριά» κόντρα στους «λύκους» τους οποίους ελπίζουμε να «βαρέσουν» στο κεφάλι.