Καλημέρα στην παρέα του Bet-on-arme! Αυτή τη φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Στο 86' χάλασε το combo 1Χ & G/G στην αναμέτρηση Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να σκοράρει στο συγκεκριμένο σημείο και να φεύγει με το διπλό (2-1) από την Ανδαλουσία. Πάμε για άλλα και γρήγορη επιστροφή στο ταμείο.
Απόψε στρεφόμαστε στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου διεξάγεται η πρεμιέρα. Στη μάχη ρίχνεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ψάξει αντίδραση μετά τα δύο απανωτά «χτυπήματα» σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Αρχικά διασύρθηκε 4-1 από το Λεβαδειακό και στη συνέχεια «κόλλησε» στο 0-0 εντός με τον Παναιτωλικό. Πάντως πρέπει να ανατρέξουμε πολλά χρόνια πίσω για να βρούμε δύο σερί ματς του ΠΑΟΚ χωρίς να σκοράρει στην Τούμπα. Εξάλλου, το σύνολο του Λουτσέσκου δεν δίστασε να διαλύσει 5-0 τη Ριέκα στα πλέι οφ παίζοντας μπροστά στο ένθερμο κοινό του.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ως πρωταθλήτρια Ισραήλ, ξεκίνησε από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν τα κατάφερε με την Πάφο στο δεύτερο προκριματικό γύρο. Πρόκειται για μια ομάδα που δεν τρομάζει και αισθητά αποδυναμωμένη, ενώ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον βασικό της επιθετικό, τον Μολδαβό Νικολαέσκου. Ο άσος σε απόδοση 1.95 στην ELABET, εκεί που βρίσκουμε Πανίσχυρη προσφορά* γνωριμίας!