Καλημέρα στην παρέα του Bet-on-arme! Δεν αργήσαμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, με το Over 2,5 στην αναμέτρηση Τότεναμ – Άστον Βίλα να επιβεβαιώνεται σχετικά εύκολα (1-2) από το 54'. Δεν αλλάζουμε τακτική προσέγγισης και διοργάνωση, παραμένουμε στο Κύπελλο Αγγλίας, εκεί όπου βρισκόμαστε στον τρίτο γύρο και τα ματς είναι νοκ άουτ.
Η αστάθεια είναι μια λέξη που χαρακτηρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία καθοδηγείται από τον υπηρεσιακό Ντάρεν Φλέτσερ μετά την απομάκρυνση του Αμορίμ. Στο ντεμπούτο του Σκωτσέζου οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν στο 2-2 με την Μπέρνλι για την Πρέμιερ Λιγκ, παρότι είχαν την υπεροχή και τις μεγάλες φάσεις. Εξάλλου η Γιουνάιτεντ μετά από 22 παιχνίδια μόλις σε δύο από αυτά κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της.
Προσφορά* με 1126 Δώρα* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan
Υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη Μπράιτον, που μπορεί να μην πείθει με τις εμφανίσεις, αλλά δεν παύει να κάνει... ζημιές, όπως η τελευταία όταν στάθηκε όρθια (1-1) απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ». Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες, δύσκολα το σκορ θα κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Άλλωστε στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» η Γιουνάιτεντ είχε επικρατήσει 4-2. Συνεπώς αξίζει να κυνηγήσουμε το Over 3,5.