Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πως παίζω σύστημα στο στοίχημα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 14 Φεβρουαρίου 24 16:05 Κατηγορία: Θεωρία Στοιχήματος

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν όσοι επιλέγουν να ποντάρουν σε μεγάλα παρολί (δελτία με πολλά ζητούμενα), είναι το γεγονός ότι δεν παίζουν ένα “σύστημα στο στοίχημα” τα συγκεκριμένα σημεία, προκειμένου να μην είναι εντελώς χαμένοι αν χάσουν ένα ή δύο από αυτά που πόνταραν.

Είναι αρκετές οι φορές που κάποιος επιλέγει να ποντάρει σε τρία ή τέσσερα σημεία, όμως χάνει το ένα από αυτό και παρά την καλή μελέτη που έχει κάνει, στα υπόλοιπα τρία δεν καταφέρει να αποκομίσει κάτι. Για όποιον λοιπόν αρέσκεται να βάζει σε ένα δελτίο περισσότερα από δύο σημεία και σε μεγάλες αποδόσεις και του αρέσουν τα μεγάλα παρολί, καλό θα ήταν να μάθει τα πλεονεκτήματα του να παίζει κάποιος ένα… συστηματάκι όταν ποντάρει.

Απίθανη προσφορά* Εγγραφής για τα νέα μέλη! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον παρακάτω οδηγό θα μάθετε:

Για ποιο λόγο να ποντάρεις σε σύστημα στο στοίχημα

Κάποια βασικά συστήματα στο στοίχημα και τις προϋποθέσεις που χρειάζεται για να κερδίσετε

Κάποια λάθη που θα πρέπει να αποφεύγετε όταν παίζετε σύστημα στο στοίχημα 

Τα συστήματα στο στοίχημα που θα πρέπει να αποφεύγετε

Κι επιπλέον θα δείτε πως παίζεται το σύστημα στο στοίχημα, σε μια στοιχηματική με παραδείγματα

Σύστημα στο στοίχημα – Γιατί να ποντάρω

Όταν επιλέγουμε να παίξουμε σύστημα στο στοίχημα, στην ουσία δίνουμε τη δυνατότητα στον εαυτό μας να κερδίσει ένα δελτίο, ακόμα κι αν χάσει ένα, δύο, τρία κλπ σημεία από αυτό.

Μελέτη Περίπτωσης
   

Έστω ότι ποντάρουμε σε ένα δελτίο με 4 αγώνες (σημεία Α, Β, Γ, Δ).


   
   

Επιλέγουμε ένα σύστημα 3-4. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εμείς ποντάρουμε όλες τις πιθανές τριάδες (συνδυασμούς των Α, Β, Γ, Δ) που μας δίνουν αυτά τα τέσσερα σημεία κι επιπλέον, ποντάρουμε και στην τετράδα (Α*Β*Γ*Δ).


   
    Οπότε, ακόμα κι αν χάσουμε ένα ματς, τότε εμείς θα κερδίσουμε την απόδοση των τριών σημείων που πιάσαμε, επί του ποσού που ποντάραμε.    


ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Όταν παίζουμε το παραπάνω σύστημα, στην ουσία είναι σα να ποντάρουμε σε πέντε δελτία. Στους τέσσερις συνδυασμούς τριάδων που μας δίνουν οι τέσσερις αγώνες, και στην τετράδα. Οπότε, το ποντάρισμά μας θα γίνει σε πέντε δελτία, όχι σε ένα.

Πως κερδίζω ένα σύστημα στο στοίχημα

Σαν πιο γνωστά συστήματα σε σύστημα, θα λέγαμε ότι είναι τα εξής:

2-3 ή 2-3-4
Trixie (1-2-3)
4-5-6
3-4
 


Όπως θα καταλάβατε και παραπάνω, ένα σύστημα στο στοίχημα, στην ουσία έχει να κάνει με το πόσα λιγότερα σημεία από αυτά που έχω παίξει, θέλω να πιάσω τουλάχιστον, για να έχω κάποιο κέρδος. 

➥ Σε δελτίο με τρεις αγώνες, μπορώ να παίξω σύστημα 2-3. Δηλαδή, να μην χάσω το δελτίο μου, αν πιάσω τουλάχιστον δύο σημεία.

➥ Σε δελτίο με τέσσερις αγώνες, μπορώ να παίξω συστήματα, 2-3-4 ή 2-3 ή 2-4. Σε κάθε περίπτωση, με τουλάχιστον δύο αγώνες, το δελτίο δε θα είναι εντελώς χαμένο, ενώ σε κάθε μια από τις τρεις περιπτώσεις, το νούμερο δείχνει τι συνδυασμούς θα πληρωθώ. Για παράδειγμα, αν πιάσω τρία ματς στην τελευταία περίπτωση, θα πληρωθώ τις πιθανές δυάδες, αλλά δε θα πληρωθώ την τριάδα, γιατί δεν θα την έχω ποντάρει. Προφανώς δεν θα πληρωθώ την τετράδα (4), γιατί δεν θα έχω πιάσει και τα τέσσερα σημεία.

➥ Σε δελτίο με πέντε αγώνες οι συνδυασμοί και πάλι είναι πάρα πολλοί. Αν παίξουμε σε πέντε αγώνες ένα σύστημα 2-4 ας πούμε, θέλουμε τουλάχιστον δύο ματς επιβεβαιωμένα, για να πιάσουμε κάτι. Αν τώρα επιβεβαιωθούν και τα πέντε σημεία, εμείς θα πληρωθούμε όλες τις πιθανές δυάδες που δίνουν αυτά κι όλες τις πιθανές τετράδες. Όχι την πεντάδα.

Σε κάθε σύστημα, επιλέγουμε το μίνιμουμ των αγώνων που θα πρέπει να πιάσουμε για να είναι κερδισμένο το στοίχημα κι έπειτα, κάθε νούμερο δείχνει τους πιθανούς συνδυασμούς που θα πληρωθούμε.

Τι να μην κάνετε όταν παίζετε σύστημα στο στοίχημα

Ο βασικός κανόνας που πρέπει να ακολουθείτε όταν ποντάρετε σε ένα σύστημα στο στοίχημα, είναι ότι πάντα ο συνδυασμός των λιγότερων σημείων που παίζετε, αν πιαστεί, να σας δίνει πίσω τουλάχιστον όλο το ποντάρισμα. 

Κι ένας δεύτερος κανόνας βάσει του παραπάνω, αναφέρει ότι συνήθως ένα σύστημα στο στοίχημα, επιλέγεται όταν τα σημεία που ποντάρουμε είναι μεγάλων αποδόσεων ή τουλάχιστον, μεγαλύτερων του 2.00. Γιατί αλλιώς δεν εκπληρώνεται ο βασικός κανόνας. 

Κι επειδή μπορεί να μην καταλαβαίνετε τι εννοούμε, πάμε να δούμε δύο παραδείγματα, σε ένα απλό σύστημα 2-3, τριών σημείων.

Μελέτη Περίπτωσης I
   

Έχουμε λοιπόν τα σημεία Α @ 2.80, Β @ 2.15, Γ @ 1.90 και παίζω σύστημα 2-3.


   
   

Τα πιθανά δελτία που φτιάχνονται είναι Α*Β, Α*Γ, Β*Γ και Α*Β*Γ. Ποντάρω σε κάθε μια από τις στήλες, 10€. Κοινώς, έχω κάνει ένα συνολικό ποντάρισμα των 40 ευρώ. Για να είναι συμφέρον αυτό το σύστημα (2-3) που έχω παίξει, πρέπει ο συνδυασμός των δύο χαμηλότερων αποδόσεων να μου δίνει το ποντάρισμα μου πίσω. Τουλάχιστον αυτό. Οπότε:


   
    Αν πιάσω τα Β και Γ, θα έχω 2.15*1.90*10€ = 40,85€. Έστω λοιπόν και οριακά, για 0,85€ θα είμαι κερδισμένος. Από κει και πέρα, οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός σίγουρα θα μου φέρει κέρδος, ενώ αν πιάσω και τα τρία σημεία θα πληρωθώ και τους τέσσερις συνδυασμούς αναφέρονται παραπάνω.    

Μελέτη Περίπτωσης II
   

Ας πούμε τώρα ότι έχω τα σημεία Α @ 2.80, Β @ 1.87, Γ @ 1.75 και παίζω πάλι το ίδιο σύστημα, 2-3.


   
   

Τα πιθανά δελτία που φτιάχνονται είναι Α*Β, Α*Γ, Β*Γ και Α*Β*Γ. Ποντάρω σε κάθε μια από τις στήλες, 10€. Κοινώς, έχω κάνει ένα συνολικό ποντάρισμα των 40 ευρώ. Για να είναι συμφέρον αυτό το σύστημα (2-3) που έχω παίξει, πρέπει ο συνδυασμός των δύο χαμηλότερων αποδόσεων να μου δίνει το ποντάρισμα μου πίσω. Τουλάχιστον αυτό. Οπότε:


   
    Αν πιάσω τα Β και Γ, θα έχω 1.87*1.75*10€ = 32,72€. Οπότε εδώ βλέπω ότι δε θα φτάσω τα 40€ που είχα ποντάρει. Μπορεί ένας πιθανός συνδυασμός του Α, που είναι το σημείο μεγαλύτερης απόδοσης, να μου δώσει κέρδος, όπως αναφέρει όμως ο βασικός κανόνας, πάντα υπολογίζουμε με βάση τον χαμηλότερο συνδυασμό.    


Κι όπως βλέπετε και στα δύο παραδείγματα, στην δεύτερη περίπτωση όπου είχαμε δύο χαμηλότερες του 2.00 αποδόσεις, η συνθήκη του πρώτου κανόνα δεν εκπληρώθηκε.

Συστήματα που πρέπει να αποφεύγετε!!

Πάμε τώρα να δούμε κάποιους τρόπους πονταρίσματος (συστήματα) που καλό θα ήταν να τα αποφύγετε, όσο πολυδιαφημισμένα κι αν είναι…

Σύστημα με στάνταρ σημεία

Δουλεύει όπως με τα παραπάνω συστήματα (2-3, 3-4-5, 4-5-6 κλπ), απλά επιλέγεις ένα από όλα τα ματς να είναι στάνταρ. Δηλαδή, ότι για να ισχύει οποιοσδήποτε συνδυασμός, πρέπει κι αυτό το σημείο να είναι μέσα. Δηλαδή, σε ένα σύστημα 4-5-6, αν πιάσεις πέντε ματς, για να πληρωθείς τις πιθανές τετράδες και τη μια πεντάδα, θα πρέπει σε αυτά τα πιασμένα σημεία να είναι και το στάνταρ.

 

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιατί να μην ποντάρω έτσι;

Γιατί πολύ απλά στο στοίχημα δεν υπάρχουν στάνταρ. Δεν έχει νόημα σε ένα δελτίο που παίζεις με σύστημα και κάποια σημεία απόδοσης 2.00+, να βάλεις ένα που να έχει χαμηλή απόδοση. Ο κύριος λόγος που κάποιος μπαίνει στη διαδικασία να βάλει ένα σημείο στάνταρ, είναι επειδή ποντάρει κάποιο φαβορί απόδοσης 1.30-1.50 και θεωρεί ότι δε θα χαθεί. Είναι “κρίμα” όμως, να πιάσεις τα σημεία των μεγάλων αποδόσεων και να μην πληρωθείς τίποτα, επειδή δεν βγήκε το “σιγουράκι”.

Σύστημα διπλασιασμού ή Martingale

Θα έχετε ακούσει πιθανώς το σύστημα διπλασιασμού ή σύστημα Martingale όπως αναφέρεται. Που υποστηρίζει ότι, παίζοντας κάθε επόμενο bet, μετά από ένα χαμένο, το διπλάσιο ποσό, με τη συνθήκη ότι τα σημεία να είναι σε απόδοση μεγαλύτερα του 2.00, κάποια στιγμή θα σας φέρει κέρδος. 

Γιατί να μην ποντάρω έτσι;

Γιατί αν και στατιστικά, κάποια στιγμή ένα bet θα το πιάσετε, δεν σας εγγυάται κανείς ότι αυτό θα γίνει μετά από τρία ή τέσσερα χαμένα Bet. Και για να έχετε μια ιδέα στο πόσο γρήγορα μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχό σας το ποντάρισμα, έχουμε και λέμε.

1ο bet → 1€, αν χαθεί…

2o bet → 2€, αν χαθεί…

3o bet → 4€, αν χαθεί…

4ο bet → 8€, αν χαθεί…

5ο bet → 16€, αν χαθεί…

6ο bet → 32€, αν χαθεί…

Βλέπουμε λοιπόν ότι μετά από έξι χαμένα bet, θα έχουμε ποντάρει ήδη 63€. Κι από κει και πέρα, το πράγμα ξεφεύγει αρκετά. Δηλαδή, αν η “γκίνια” πάει ακόμα τρία bet ας πούμε, το συνολικό ποντάρισμα θα έχει φτάσει τα 511€!!! Μέσα σε 9 bet! 

Σύστημα με Χ

Παραπλήσιο του Martingale είναι το σύστημα με τα Χ, που “διαφημίζεται” συχνά εν όψει μεγάλων εθνικών διοργανώσεων. Παίζεις την ισοπαλία σε κάθε ματς κι αν δεν βγει, στο επόμενο ματς ποντάρεις * 1,5 και πάλι στο Χ. Κι αν δεν βγει, στο επόμενο και πάλι *1.5 του προηγούμενου πονταρίσματος στο Χ. Και πάει λέγοντας.

Γιατί να μην ποντάρω έτσι;

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που δεν πρέπει να το κάνεις και στο Martingale. Ουδείς μπορεί να σου εγγυηθεί ότι μετά από 3-4 χαμένα bet, θα πιάσεις το επόμενο και δεν ξέρεις μέχρι που μπορεί να φτάσει η κάβα σου για να πετύχεις κερδισμένο bet.

Σύστημα στο στοίχημα – Πως παίζω

Παρακάτω ακολουθεί ένα αναλυτικό παράδειγμα πονταρίσματος (με εικόνα), όπου εξηγούμε πως ποντάρουμε σε μια νόμιμη στοιχηματική ένα σύστημα αγώνων.

Έχουμε λοιπόν επιλέξει τέσσερις ισοπαλίες και έχουμε φτιάξει το δελτίο μας, όπως φαίνεται παρακάτω  

Τοποθετώντας το ποντάρισμα σε κάθε ένα από τα ματς, είναι στην ουσία σα να τα παίζουμε μονά. Αν ποντάρουμε σε όλα, και ποντάρουμε και στην τετράδα κάτω, θα είναι σα να παίζουμε ένα σύστημα, 1-4. Συνολικά θα έχουμε ποντάρει σε πέντε δελτία. Σε όποιο ματς λήξει ισοπαλία, θα έχουμε πιάσει το αντίστοιχο σημείο. Αν λήξουν και τα τέσσερα ισοπαλία, θα πληρωθούμε και τα τέσσερα σημεία ξεχωριστά, αλλά και την τετράδα.

    Σε κάθε περίπτωση το κέρδος υπολογίζεται, πολλαπλασιάζοντας την απόδοση των σημείων που πιάνεις, με το ποντάρισμα που κάνεις σε κάθε σημείο ή συνδυασμό (σύστημα).   


Σ
την ίδια τώρα τετράδα αγώνων, κλικάρουμε εκεί που λέει “ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ” να μας ανοίξουν οι επιλογές με περισσότερους συνδυασμούς

Εδώ τώρα βλέπουμε και τις δυάδες και τις τριάδες. Δηλαδή, αυτό που παραπάνω λέγαμε σε ένα σύστημα, 2-3. Δίπλα σε κάθε σύστημα, φαίνεται και πόσους συνδυασμούς έχει το καθένα (τα νούμερα μέσα στα κουτάκι). 

Οπότε, αν εγώ ποντάρω στο κουτάκι δίπλα στις δυάδες, και στην τετράδα, θα έχω ποντάρει στην ουσία σε ένα σύστημα 2-4, (7 διαφορετικά δελτία). Φαίνεται άλλωστε από το συνολικό ποσό πονταρίσματος. Ενώ έχω ποντάρει 1€ δίπλα στις δυάδες, στο ποντάρισμα κάτω φαίνονται 7€ (6€ οι δυάδες συν 1€ η τετράδα).

Για να κερδίσω τώρα κάτι, σίγουρα θα πρέπει να επιβεβαιωθούν δύο από τα τέσσερα σημεία, για να πιάσω μια δυάδα. Αν επιβεβαιωθούν τρία, θα πληρωθώ τις πιθανές δυάδες που θα σχηματίζουν αυτά τα τρία σημεία, χωρίς όμως να πληρωθώ την τριάδα.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Κορυφαίες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.1 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.8 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.6 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.