Σε ποια στοιχηματική να γραφτώ;

Σε ποια στοιχηματική να γραφτώ;
Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Τη στιγμή που το ίντερνετ πλέον έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και η πρόσβαση σε αυτό είναι πιο εύκολη από ποτέ, ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί που στέφονται στο online παιχνίδι στοιχήματος και αναρωτιούνται «Σε ποια στοιχηματική να γραφτώ; »

Όπως το ψάξιμο και η ανεύρεση σημείων για ένα καλό δελτίο προϋποθέτει σωστή γνώση του αντικειμένου με στόχο το καλό κέρδος, έτσι και η επιλογή του παρόχου των σημείων και του πιθανού αυτού κέρδους χρειάζεται σωστή και ενδελεχής μελέτη του χώρου στο διαδίκτυο.

Αυτές είναι οι καλύτερες στοιχηματικές, οι οποίες έχουν μπει στον παρακάτω πίνακα με βαθμολογική κατάταξη σύμφωνα με την δική μας αξιολόγηση. 

Βαθμ. Χρηστών
8.7/10
Βαθμολόγησε
(13 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
8.9/10
Βαθμολόγησε
(5 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
6.1/10
Βαθμολόγησε
(5 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
5.7/10
Βαθμολόγησε
(3 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.2/10
Βαθμολόγησε
(5 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
8.5/10
Βαθμολόγησε
(3 Ψήφοι)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ποια είναι αυτή η στοιχηματική ιστοσελίδα που θα μου δώσει τις καλύτερες προοπτικές κέρδους με βάσει τις αποδόσεις που προσφέρει; Ποια είναι αυτή που θα μου πιστώσει τα χρήματά μου πιο γρήγορα στο λογαριασμό; Σε ποια αν επικοινωνήσω 3 τα ξημερώματα θα μου προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση χωρίς να περιμένω μέχρι το πρωί;

Ψάξαμε εμείς για εσάς και έχουμε τις απαντήσεις αναλυτικά στις πιο σημαντικές κατηγορίες για ένα Online Στοιχηματικό περιβάλλον:

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Λόγω του ισχυρού ανταγωνισμού στο κομμάτι της προσφοράς πριν την έναρξη των αγώνων, πλέον όλες σχεδόν οι εταιρίες είναι σχετικά κοντά στις προσφερόμενες αποδόσεις pre-game.

Πρωτοπόρος ήταν η Bet365, όμως αυτή τη στιγμή Stoiximan, Sportingbet, Bwin, Vistabet αλλά και η Betshop με την Interwetten (σε ορισμένες κατηγορίες κιόλας με καλύτερες αποδόσεις από τις προηγούμενες) μπορούν να δώσουν στον παίκτη καλά ποσοστά προς αγορά στους αγώνες του στοιχήματος.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΓΟΡΩΝ

Τα περιθώρια είναι σίγουρα πολλά για όλες τις στοιχηματικές να αναπτύξουν το κομμάτι των παιχνιδιών και γενικά των αγορών τους, ώστε ο παίκτης να έχει τη δυνατότητα να παίξει αυτό που μπορεί να έχει στο μυαλό του.

Πλέον οι περισσότερες έχουν τη δυνατότητα να ζητηθεί κάποια αγορά, όπως και το «Build-a-Bet», το χτίσιμο δηλαδή ενός στοιχήματος σε ένα ή περισσότερα παιχνίδια. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει εδώ στον Stoiximan για το εύρος των στοιχηματικών τους κατηγοριών σε ειδικά και μακροχρόνια (με πολιτική, Οσκαρ, Γιουροβίζιον κ.α.)

BRAND NAME

Τι σημαίνει Brand Name θα πει κάποιος και δικαίως. Είναι όμως απλό. Όταν κάποιος ακούει και βλέπει συνεχώς ένα όνομα στο ιντερνετικό στοιχηματικό παιχνίδι, είναι δεδομένο πως θα θεωρήσει ότι αυτό το όνομα είναι που αξίζει εμπιστοσύνης να βάλει τα χρήματά του.

Η αξιοπιστία κερδίζεται μέσα από τα χρόνια εμπειρίας και ποιότητας στον χώρο. Σε αυτό το κομμάτι όλοι συμφωνούν πως η Bet365 είναι στην κορυφή, ενώ Bwin και Sportingbet έχουν παρόμοια δύναμη. Η Interwetten έχει τη μερίδια του λέοντος στην κεντρική Ευρώπη (όντας Αυστριακή), ενώ στη χώρα μας Stoiximan και Betshop έχουν τους φανς τους.

LIVE BETTING

Το ζωντανό στοίχημα έχει να κάνει με τις προσφερόμενες αγορές και τις αποδόσεις την κάθε στιγμή. Μπορούμε να ξεχωρίσουμε εδώ bwin και Bet365, καθώς η ποικιλία των αγορών κατά το live παιχνίδι είναι αξιοσημείωτη και η γκανιότα τους είναι πιο μικρή από τους υπολοίπους.

Με βάση τις αποδόσεις το τρίο των Bwin-Sportingbet-Vista δεν πάει πίσω, ενώ πολλές και καλές ευκαιρίες έχει και η Bethop.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τα μπόνους και οι καλές προσφορές είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον παίκτη, ίσως και το πιο σημαντικό για μερικούς. Με το 100% της εγγραφής πλέον σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, οι παίκτες αναζητούν το κάτι παραπάνω. Η κάθε μια έχει τα δικά της… τρικ ώστε να δελεάσει τον κόσμο να τις εμπιστευτεί.

Σε αυτή την κατηγορία δεν θα ξεχωρίσουμε κάποια στοιχηματική, όμως θα πούμε πως υπάρχουν 2-3 οι οποίες έχουν πρωτοπόρες ιδέες, με τις υπόλοιπες ακολουθούν με τις ίδιες προσφορές είτε παραλλαγές τους. Για να δείτε τις προσφορές* των εταιριών ξεχωριστά, βασική προϋπόθεση είναι η εγγραφή σας σε αυτές, με βάσει την συμφωνημένη πολιτική όλων.

ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

Επιλέγεις μια στοιχηματική, παίζεις, κερδίζεις και μετά κάνεις ανάληψη. Ποια είναι αυτή η εταιρία που μπορεί να σου πιστώσει τα χρήματά σου πιο γρήγορα; Αρχικά να πούμε πως πολλές φορές η όποια αργοπορία οφείλεται αποκλειστικά στις τράπεζες και όχι στην εταιρία. Συνήθως όμως, όταν η στοιχηματική προχωρήσει στην ανάληψη γρήγορα, ο παίκτης βλέπει τα χρήματά του σε 1-3 εργάσιμες.

Ο Stoiximan είναι πολύ γρήγορος στο κομμάτι αυτό, ενώ Bwin, Sportingbet, Bet365 και Vistabet «καθαρίζουν» αρκετά γρήγορα με την πίστωση. Δυνατό στοιχείο της Interwetten η πίστωση των χρημάτων σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια σε λιγότερο από 24 ώρες.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το να βρίσκεται η εταιρία που παίζεις τα χρήματά σου δίπλα σου 24 ώρες τη μέρα, είναι κάτι που οι παίκτες εκτιμούν στο βάθος του χρόνου, καθώς δίνονται γρήγορα επεξηγήσεις και λύσεις σε διάφορα ζητήματα. Επίσης, το να μπορείς να επικοινωνείς ακόμα και με τον πιο απλό τρόπο εκτός του τηλεφώνου, ακόμα κάνει τη ζωή του παίκτη πιο εύκολη.

Ο Stoiximan έχει από chat μέχρι και… whatsapp 24 ώρες τη μέρα, όμως πλέον όλοι (υστερεί η Interwetten που είναι μέχρι τις 22:00) έχουν το 24ωρο. Το θετικό στις πιο παλιές στοιχηματικές (βλέπε Bet365, Sportingbet, Bwin) είναι πως έχουν αρκετά έμπειρο προσωπικό, με άμεσες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.

ΛΟΙΠΑ

Εκτός από τις πιο πάνω κατηγορίες, θα μπορούσε κάποιος να ψάξει και λίγο πιο επισταμένως τις στοιχηματικές για να κάνει την εγγραφή του. Για παράδειγμα σε πολλούς αρέσει να χρησιμοποιούν την εφαρμογή από το κινητό τους. Stoiximan και Bet365 έχουν πολύ εύχρηστο app, ενώ ακολουθούν Bwin, Sportingbet, Vista και Interwetten. Να σημειωθεί εδώ, πως οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες μόνο από τη σελίδα (όχι τα google play και τα app store) της κάθε εταιρίας.

Το cash-out που υπάρχει σαν feature πλέον στις περισσότερες παίζει και αυτό το ρόλο του, με τη Bet365 να είναι και εδώ πρώτη, έχοντας την πιο μικρή γκανιότα και τις περισσότερες επιλογές κλεισίματος.

Μεγάλο προσόν των περισσότερων, τέλος, είναι η ύπαρξη του Live Streaming στη σελίδα τους, με Betshop (κυρίως) και Interwetten να υστερούν σε αυτό το κομμάτι ακόμα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Δύσκολα ξεχωρίζει κάποια εταιρία για να γίνει η ειδική πρόταση εγγραφής, καθώς όλες έχουν τις δικές τους προσφορές και τρόπους για να κάνουν έναν παίκτη ευχαριστημένο με τις παροχές. Διαβάζοντας τα παραπάνω, μπορεί εύκολα κάποιος να εστιάσει σε μια ή περισσότερες κατηγορίες και να επιλέξει ανάλογα με τις επιθυμίες του. 

  ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BET-ON-ARME! Prognostika Stoiximatos  
 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας! Κάντε εγγραφή σε όποια από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες θέλετε, κάνοντας κλικ σε έναν από τους συνδέσμους που υπάρχουν στο site μας. Με αυτόν τον τρόπο παίρνετε όλες τις προσφορές* που δίνουν σε νέους παίκτες οι στοιχηματικές, αλλά συγχρόνως μας βοηθάτε να συνεχίζουμε τη δουλειά μας που δεν είναι άλλη από να προσπαθούμε να σας στέλνουμε κάθε μέρα στο ταμείο!!!

 
     

*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Aκουλούθησε το Bet-on-arme στα social media!
Διαβαστε επισης

Novileague (1-3/12): 300€ για όποιον βρει τα σκορ των ευρωπαϊκών αγώνων!

Ακόμα μια εβδομάδα γεμάτη μπάλα έφτασε! Οι μεγάλες αναμετρήσεις και οι αγώνες γεμάτοι πάθος δε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πότε ανοιγουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Η παράταση του lockdown στην χώρα μας δεν θα μπορούσε να άφηνε ανεπηρέαστα και το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός με τις κορυφαίες αποδόσεις στην Stoiximan

Η στοιχηματική δράση δεν σταματάει ποτέ στην Stoiximan. Για σήμερα μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος Bet365 με το Μαρσέιγ – Ολυμπιακός

H Μαρσέιγ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της Τσάμπιονς Λιγκ. H Bet365 σας προσφέρει τον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & ενισχυμένες αποδόσεις!

Την ευκαιρία να κλειδώσει τη πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ μια αγωνιστική πριν το φινάλε των […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

×
Το Bet-on-arme αναβαθμίζεται!

Αγαπητοί φίλοι του Bet-on-arme σας ενημερώνουμε πως βρισκόμαστε σε φάση ριζικής ανανέωσης του site. Από Τρίτη (01/12) θα είμαστε ξανά μαζί με καθημερινά προγνωστικά, στοιχηματικές ειδήσεις και αναλύσεις αγώνων. Θα σας ειδοποιήσουμε αμέσως μέσω email. Η αντίστροφη μέτρηση ⏰ ξεκίνησε...