Τα "μπετά" του στοιχήματος
13

Η καλύτερη στοιχηματική για να ποντάρεις στην Super League

Δημοσιεύθηκε: 1 Νοέ 20 00:00 Κατηγορία: Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες

Πολλές είναι οι στοιχηματικές εταιρίες που έχουμε στην Ελλάδα και προσεχώς θα γίνουν ακόμα περισσότερες. Ποια από όλες αυτές όμως είναι η καλύτερη στοιχηματική εταιρία για να ποντάρουμε στην Super league (Ελληνικά Παιχνίδια).

Μελετήσαμε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες (αποδόσεις και γκανιότα στους Ελληνικούς αγώνες, ειδικά στοιχήματα, προσφορές κλπ) προκειμένου να καταλήξουμε σε ποια στοιχηματική μας συμφέρει να ποντάρουμε στους Ελληνικούς αγώνες. 

Γκανιότα & Στοιχηματικές Επιλογές

Αναφορικά με την γκανιότα των σημείων στην Ελλάδα, η Betshop προσφέρει την καλύτερη αυτή τη στιγμή με λίγο πάνω από 5%, ενώ στην δεύτερη θέση είναι η stoiximan με ποσοστό 5,20. Εκεί όμως που θα βρούμε τις περισσότερες επιλογές από αγώνες, αλλά και κατηγορίες είναι στην μοναδική Ελληνική εταιρία του διαδικτύου, τον Stoiximan.

Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική εταιρία για super league ?

Ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής στην Ελλάδα είναι ο stoiximan, έχοντας αγορές από Superleague 1 και 2, Football League, ακόμα και αγώνες Κ19. Επίσης, οι επιλογές του στα μακροχρόνια στοιχήματα δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά σε άλλες εταιρίες, ενώ σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο μας προσφέρει έναν αγώνα με 0% γκανιότα* στα σημεία 1, Χ ή 2. Με σιγουριά λοιπόν θα πούμε πως ο stoiximan είναι η καλύτερη στοιχηματική εταιρία για Superleague

Βαθμ. Χρηστών
5.7/10
Βαθμολόγησε
(132 Ψήφοι)
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

*Αφορά μόνο την επιλογή «Νικητής Αγώνα» πριν την έναρξη της αναμέτρησης

Η καλύτερη στοιχηματική για να παίξεις στην Super League

Τι αξίζει να παίζουμε στην Super League

Το πρωτάθλημα της Super League στερείται γενικά θεάματος και φαντασίας γιαυτό και είναι δύσκολο να δούμε μεγάλες εκπλήξεις η ανατροπές σε σκορ και πολλά γκολ όπως βλέπουμε σε άλλα πρωταθλήματα όπως είναι η Ισπανία ή η Αγγλία. Μιλάμε πάντα για τον μέσο όρο των αποτελεσμάτων και όχι για μεμονωμένα παιχνίδια.

Οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα συνήθως κερδίζουν τόσο εντός όσο και εκτός έδρας ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια συνήθως να επικρατούν οι γηπεδούχοι με χαμηλό σκορ. Ένα από τα πιο δυνατά στοιχήματα που συνήθως επαληθεύεται και έχει αξιοπρεπή απόδοση είναι το 2-3 γκολ. Το N/G είναι επίσης ένα από τα πιο συχνά στοιχήματα που επαληθεύονται, αλλά η απόδοση του δεν ενθουσιάζει.

Όπως είπαμε πιο πάνω είναι πολύ δύσκολο να βρούμε ευκαιρίες στοιχήματος με μεγάλες αποδόσεις στην Ελλάδα. Επειδή όμως σε γενικές γραμμές έχουμε πολύ καλύτερη πληροφόρηση για το Ελληνικό πρωτάθλημα από ότι για τα άλλα, προτιμούμε να στοιχηματίζουμε σε Ελληνικούς αγώνες εκμεταλλευόμενοι και τις προσφορές των στοιχηματικών εταιριών κυρίως στα Ελληνικά ντέρμπι.

Άλλες στοιχηματικές για να παίξετε Superleague 1 – 2

Βαθμ. Χρηστών
5.8/10
Βαθμολόγησε
(76 Ψήφοι)
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777 /Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Βαθμ. Χρηστών
6.4/10
Βαθμολόγησε
(40 Ψήφοι)
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Βαθμ. Χρηστών
5.8/10
Βαθμολόγησε
(37 Ψήφοι)
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Βαθμ. Χρηστών
5.8/10
Βαθμολόγησε
(39 Ψήφοι)
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Βαθμ. Χρηστών
6.1/10
Βαθμολόγησε
(58 Ψήφοι)
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Aκουλούθησε το Bet-on-arme στα social media!
Τι να παίξω σήμερα Κουπόνι Στοιχήματος