Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Νίκη για να μπει στην διεκδίκηση του τίτλου η Μόλντε

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 12 Αυγούστου 17 11:58 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Νορβηγία

Αρχίζει και θυμίζει χειμωνιάτικο το κουπόνι σιγά σιγα, αλλά το μεγάλο γέμισμα θα γίνει την επόμενη εβδομάδα που θα ξεκινήσουν Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία. Δεν χρειάζεται βιασύνη ακόμα, αν και πλέον μπορεί κανείς να βρει αρκετές ευκαιρίες στο κουπόνι.

Μόλντε – Ρόζεμποργκ: Την Τετάρτη που μας πέρασε είχαμε αγώνες κυπέλλου στην Νορβηγία, αλλά και οι δυο ομάδες φρόντισαν να φρεσκάρουν την ενδεκάδα τους έτσι ώστε να έχουν φρέσκους παίκτες για το σημερινό παιχνίδι. Το μεγαλύτερο ζόρι για την νίκη απόψε το έχει η Μόλντε, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας 7 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Ρόζεμποργκ.

Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία για την Μόλντε να πάρει την νίκη και να μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος καθώς η Ρόζεμποργκ θα έχει το μυαλό της και στον αγώνα για τα play off του Europa League με τον Άγιαξ. Έχει επενδύσει πολλά στην Ευρωπαϊκή πορεία φέτος η Ρόζεμποργκ και πιστεύω ότι από την στιγμή που είναι ήδη πρώτη και με διαφορά από την Μόλντε, μεγαλύτερη σημασία θα δώσει στον Ευρωπαϊκό αγώνα.  

Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν φαβορί τους φιλοξενούμενους και αυτό μας επιτρέπει να παίξουμε τον άσο με το ασιατικό DNB το οποίο θα επιστρέψει τα χρήματα μας σε περίπτωση ισοπαλίας. 1 DNB – 2,00 / Sportingbet

 

Απο τα υπόλοιπα παιχνίδια, έχω επιλέξει την διπλή ευκαιρία (Χ2) στον αγώνα Σεντ Τζόνστον – Μάδεργουελ. Την πρώτη αγωνιστική η Μάδεργουλ έχασε από την Ρέιντζερς 1-2 σε ένα παιχνίδι που ήταν απόλυτα μοιρασμένο και θα μπορούσε να είχε κάτσει οπουδήποτε. Δεν νομίζω ότι ο τόσο μεγάλος φαβοριτισμός της Σεντ Τζόνστον πηγάζει από κάποια σοβαρή πληροφορία η στατιστικό.

Στις πρώτες αγωνιστικές η Αούστρια δεν έχει κάνει νίκη, αλλά νομίζω ότι δεν είναι και πολύ μακρυά στο να πετύχει την πρώτη της. Στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Αούστρια – Λίντσερ οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους θέλουν να κάνουν σεφτε στις νίκες και αυτό οι στοιχηματικές εταιρείες το κοστολογούν με την απόδοση του 2,10. Όσο και καλή να είναι η Λίντσερ σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές, δεν γίνεται να μην παίξεις αυτόν τον άσο.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

ΠΡΩΤΑΘ Ομάδες Σημείο Απόδοση Book
ΝΟΡ Μόλντε – Ρόζεμποργκ 1 DNB 2,00 sportingbet
ΣΚΩ Σεντ Τζόνστον – Μάδεργουελ Χ2 2,05 stoiximan
ΑΥΣ Αούστρια – Λίντσερ 1 2,10 betshop
 

Ergolavos

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.