ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE ΕΓΓΡΑΦΗΣ «DELULU1000»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΕΩΣ 1000 ΕΠΑΘΛΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Stoiximan Εγγραφή τι χρειάζεται;

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 8 Φεβρουαρίου 24 13:14 Κατηγορία: Θεωρία Στοιχήματος

Η Stoiximan gr συγκαταλέγεται στις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας. Αν έχεις αποφασίσει κι εσύ να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία αλλά σε προβληματίζουν ερωτήσεις τύπου ❓Stoiximan εγγραφή τι χρειάζεται, δεν έχεις παρά να συνεχίσεις την ανάγνωση του παρακάτω άρθρου.

Εδώ, με απλά λόγια και παραδείγματα, θα προσπαθήσουμε να σου κάνουμε όσο το δυνατόν πιο κατανοητή τη διαδικασία, ώστε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να την έχεις ολοκληρώσει. Αν από την άλλη δεν έχεις αποφασίσει ακόμα που να κάνεις εγγραφή, δες εδώ σε ποια στοιχηματική να γραφτείς και ποια κριτήρια θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου.

Stoiximan Δημιουργία Λογαριασμού

ΒΗΜΑ 1 – Μπες στη Stoiximan

Ξεκινώντας από τα πολύ βασικά, η διαδικασία  για τη Stoiximan δημιουργία λογαριασμού ξεκινάει με την 👉επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.stoiximan.gr. Είναι ιδιαίτερα απλή ακόμα και για τους αρχάριους παίκτες. Εναλλακτικά ωστόσο μπορείς απλά να κλικάρεις σε κάποιο από τα αντίστοιχα μπάνερς και λινκς που θα βρεις στο σάιτ μας για να μεταφερθείς αυτόματα στην καλοσχεδιασμένη σελίδα της Stoiximan.

Στη συνέχεια, στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης σου θα δεις το κόκκινο κουμπί «Εγγραφή». Αφού το πατήσεις και μεταφερθείς σε ένα νέο παράθυρο, θα σου ζητηθεί σε μια φόρμα να εισάγεις το e-mail σου, το οποίο και θα πρέπει να είναι ενεργό καθώς μέσω αυτού θα ενημερώνεσαι για τα πάντα σχετικά με τον Stoiximan λογαριασμό σου.

ΒΗΜΑ 2 – Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου

Έχοντας συμπληρώσει το 📩e-mail σου και πατώντας συνέχεια, εμφανίζεται η κυρίως φόρμα για Stoiximan εγγραφή όπου καλείσαι να εισάγεις με προσοχή τα παρακάτω στοιχεία:

Όνομα χρήστη (username) η έκταση του οποίου ορίζεται μεταξύ 5 και 12 χαρακτήρων.

Προσωπικός κωδικός (password) στον οποίο πρέπει να περιλαμβάνεται ένας τουλάχιστον λατινικός χαρακτήρας και ένας τουλάχιστον αριθμός. ✍Όσο πιο πολύπλοκος ο κωδικός, τόσο μεγαλύτερη η ασφάλεια που παρέχει. Στο πλαίσιο αυτό συνιστάται η χρήση ειδικών συμβόλων (παρενθέσεις, ερωτηματικά, αστεράκια κτλ) και η αποφυγή χρήσης όλου ή μέρους του username και αριθμών που συνθέτουν την ημερομηνία γέννησης σου.

Ονοματεπώνυμο, φύλο και ημερομηνία γέννησης, στοιχεία που πρέπει να συμπληρωθούν με ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα αντιπαραβληθούν στη συνέχεια στη διαδικασία της ταυτοποίησης. ☝Πέραν τούτου, εφόσον υπάρξει λάθος ενδεχομένως να προκύψει πρόβλημα εν συνεχεία στο κομμάτι των συναλλαγών.

Επιλογή αγαπημένης ομάδας που λειτουργεί ως ερώτηση ασφαλείας σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία οποιαδήποτε επιβεβαίωση.

Κινητό τηλέφωνο καθώς παρομοίως με το e-mail θα μπορείς να ενημερώνεσαι μέσω SMS για οτιδήποτε αφορά το λογαριασμό σου. Προσοχή: Φρόντισε κατά τη Stoiximan εγγραφή να δώσεις τον πραγματικό σου αριθμό, θα σου χρησιμεύσει αργότερα στη διαδικασία της ταυτοποίησης.

Πλήρης διεύθυνση (Οδός, αριθμός, Τ.Κ., πόλη, χώρα) την οποία θα κληθείς να επιβεβαιώσεις στη διαδικασία της ταυτοποίησης.

Τύπος εγγράφου (ταυτότητα/διαβατήριο) και αριθμός εγγράφου τα οποία και πάλι θα πρέπει στη συνέχεια της διαδικασίας να επαληθευτούν.

Τέλος, αφού κάνεις -προαιρετικά- κλικ στο πεδίο που αφορά τη λήψη ενημερώσεων σχετικά με τις προσφορές* προσφορές της Stoiximan, επιλέγεις «Ολοκλήρωση Εγγραφής» και η Stoiximan δημιουργία λογαριασμού έχει σχεδόν ολοκληρωθεί! Η επιτυχής εκτέλεση της ανωτέρω διαδικασίας σημαίνει την αυτόματη αποδοχή των Όρων, Προϋποθέσεων και της Πολιτικής Απορρήτου που θέτει ο μπουκ. Βασικότερη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του 21ου έτους, κάτι που πηγάζει από την εν ισχύ νομοθεσία. Καλό όμως θα είναι να διαβάσεις προσεκτικά το σχετικό κείμενο, ώστε να γνωρίζεις τις υποχερεώσεις και τα δικαιώματα σου.

ΒΗΜΑ 3 – Επιβεβαίωσε email και αριθμό κινητού

Στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, λαμβάνεις άμεσα e-mail με 5ψήφιο κωδικό ενεργοποίησης και SMS με 4ψήφιο κωδικό επιβεβαίωσης. Εισάγεις τους ανωτέρω δύο κωδικούς στα σχετικά πεδία, επιλέγεις το κόκκινο κουμπί «ενεργοποίηση» και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τη στοιχηματική δράση!

*Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δε λάβεις έναν, ή και τους δύο κωδικούς, μπορείς να απευθυνθείς στο αρμόδιο τμήμα της ☎εξυπηρέτησης προκειμένου το ζήτημα να διευθετηθεί άμεσα.

Stoiximan Κατάθεση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Με την Stoiximan εγγραφή σου να έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς, δεν απαιτείται κάτι άλλο προκειμένου να πραγματοποιήσεις την πρώτη σου κατάθεση και να μπεις στο παιχνίδι! Η Stoiximan προσφέρει όλες τις δημοφιλείς μεθόδους κατάθεσης, έτσι ώστε να επιλέξεις αυτήν που σε διευκολύνει περισσότερο! Συγκεκριμένα, μπορείς να μεταφέρεις χρήματα στον Stoiximan λογαριασμό σου μέσω χρεωστικών/πιστωτικών καρτών Ελλάδας αλλά και εξωτερικού, μέσω τραπεζικού εμβάσματος, μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών (Skrill, Neteller, Viva Wallet, Paysafe) και μέσω της μεθόδου IRIS.

Ταυτοποίηση Stoiximan

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία της Ε.Ε.Ε.Π., κάθε νέο μέλος οποιασδήποτε στοιχηματικής πλατφόρμας οφείλει να ταυτοποιήσει τον λογαριασμό του εντός 30 ημερολογιακών ημερών από τη δημιουργία του. Αυτό φυσικά ισχύει και μετά από την Stoiximan δημιουργία λογαριασμού και προβλέπει την αποστολή μέσω e-mail των παρακάτω εγγράφων:

Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο (τα οποία θα πρέπει να είναι αυτά που συμπλήρωσες στη φόρμα εγγραφής)

Λογαριασμό ΔΕΚΟ με έκδοση εντός του τελευταίου εξαμήνου όπου θα αναγράφεται η πλήρης διεύθυνση που συμπλήρωσες στη φόρμα εγγραφής.

☝️Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής εκκαθαριστικού της εφορίας, βεβαίωση μόνιμης κατοικίας θεωρημένη από τα ΚΕΠ ή και αποδεικτικό κίνησης του τραπεζικού σου λογαριασμού από την αρμόδια τράπεζα)

Τα παραπάνω έγγραφα αποστέλλονται είτε με τη μορφή 📷φωτογραφίας είτε σκαναρισμένα και στη συνέχεια ελέγχονται από την αρμόδια υπηρεσία της Stoiximan. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης, λαμβάνεις αυτόματα το σχετικό ενημερωτικό e-mail.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Κορυφαίες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.1 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.8 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.6 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Η γνώμη σου
Σας άρεσε το περιεχόμενο;
9/10 (1 Ψήφοι)
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.