Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πως κάνω εγγραφή στον ΟΠΑΠ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 8 Φεβρουαρίου 24 10:12 Κατηγορία: Θεωρία Στοιχήματος

Με το «Πάμε Στοίχημα» ο ΟΠΑΠ έμαθε το στοίχημα στους Έλληνες παίκτες. Περισσότερες από δύο δεκαετίες έχει πλέον, ο Οργανισμός έχει εναρμονιστεί με τα δεδομένα και έχει λανσάρει τη δική του online πλατφόρμα, το Pamestoixima gr. Αν λοιπόν αναρωτιέσαι πως κάνω εγγραφή στον ΟΠΑΠ, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μελετήσεις προσεκτικά τον οδηγό που ακολουθεί.

Pamestoixima εγγραφή

ΒΗΜΑ 1 – Μπες στο Pamestoixima

Η εγγραφή στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΟΠΑΠ αποτελεί μια απλή διαδικασία που ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις λεπτά. Μπορείς να ξεκινήσεις είτε αν πληκτρολογήσεις  στο browser σου www.pamestoixima.gr, είτε εάν πατήσεις 👉ΕΔΩ. Αυτόματα μεταφέρεσαι στον μοντέρνο και εύκολο στην πλοήγηση ιστότοπο του Pamestoixima και επιλέγεις αρχικά το πράσινο κουμπί «Εγγραφή» στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.

ΒΗΜΑ 2 – Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής

Άμεσα ανοίγει το παράθυρο της φόρμας εγγραφής που αποτελεί και το βασικότερο στάδιο της διαδικασίας. Εδώ συμπληρώνεις όλα τα προσωπικά σου στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα:

Εισάγεις το προσωπικό σου e-mail που θα πρέπει να είναι ενεργό.

Ορίζεις το όνομα χρήστη (username) το οποίο πρέπει να περιέχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες, ή αριθμούς χωρίς κενά.

Ορίζεις τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης (password) ο οποίος πρέπει να περιλαμβάνει έναν τουλάχιστον λατινικό χαρακτήρα και έναν τουλάχιστον αριθμό και να έχει έκταση μεταξύ 8 και 32 χαρακτήρων. Δεν επιτρέπεται η χρήση ειδικών συμβόλων καθώς και μέρος του ονόματος χρήστη ή του e-mail.

Συμπληρώνεις τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου, την ημερομηνία γέννησης, το φύλλο καθώς επίσης το όνομα, το επίθετο και το όνομα πατρός. Σημειώνεται πως τα τρία τελευταία στοιχεία συμπληρώνονται με λατινικούς χαρακτήρες και ακριβώς όπως αναγράφονται στην αστυνομική σου ταυτότητα (ή το διαβατήριο).

Συμπληρώνεις την πλήρη ταχυδρομική σου διεύθυνση (Οδός, Αριθμός, Τ.Κ., Πόλη) και το είδος του εγγράφου (αστυνομική/άλλου είδους ταυτότητα, διαβατήριο) καθώς και τον αριθμό του εγγράφου.

ΒΗΜΑ 3 – Ενεργοποίησε το λογαριασμό σου

Κάνεις προαιρετικά κλικ στο κουμπί που αφορά τις προσφορές* και επιβραβεύσεις και υποχρεωτικά κλικ στο κουμπί αποδοχής των όρων και προϋποθέσεων. Εν συνεχεία κάνεις κλικ στο πράσινο κουμπί «Δημιουργία Λογαριασμού» και η ΟΠΑΠ εγγραφή σου έχει ολοκληρωθεί. Άμεσα λαμβάνεις e-mail με ένα link και επιλέγοντας το μεταφέρεσαι εκ νέου στην σελίδα του ΟΠΑΠ ως ενεργό πλέον μέλος!

Σημειώνεται πως σε οποιοδήποτε στάδιο από τα παραπάνω συναντήσεις δυσκολία, δεν έχεις παρά να επιλέξεις πάνω αριστερά το πεδίο «χρειάζεσαι βοήθεια» και να συνομιλήσεις μέσω live chat με την αρμόδια υπηρεσία. Να θυμάσαι πως πρέπει να συμπληρώσεις όλα τα απαιτούμενα στοιχεία με ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να μην αντιμετωπίσεις το παραμικρό πρόβλημα στη διαδικασία της ταυτοποίησης λογαριασμού που ακολουθεί.

Pamestoixima κατάθεση

Έχοντας ενεργοποιήσει επιτυχώς το λογαριασμό σου, είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τη δράση πραγματοποιώντας την πρώτη σου κατάθεση η οποία γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να καταθέσεις χρήματα στο λογαριασμό σου μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτα (τύπου Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro), μέσω τραπεζικής μεταφοράς, μέσω των e-wallets Skrill και Paysafe και μέσω ενός επίγειου πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Ταυτοποίηση ΟΠΑΠ λογαριασμού

Η διαδικασία ταυτοποίησης του ΟΠΑΠ λογαριασμού προβλέπεται από τις ισχύουσες διατάξεις της Ε.Ε.Ε.Π., αποτελεί υποχρέωση όλων ανεξαιρέτως των μελών και είναι εξίσου απλή και σύντομη όπως ακριβώς και η αντίστοιχη διαδικασία της εγγραφής. Προκειμένου να περατωθεί επιτυχώς αρκεί να μεταβείς στο πεδίο «Ταυτοποίηση Λογαριασμού» από το κεντρικό μενού και να:

✔️Ανεβάσεις σε φωτογραφία τις δύο όψεις της αστυνομικής ταυτότητας (ή του εγγράφου που δήλωσες κατά την εγγραφή)

✔️Συμπληρώσεις τον αριθμό ΙΒΑΝ του τραπεζικού σου λογαριασμού ή να ανεβάσεις σε φωτογραφία πρόσφατο λογαριασμού ΔΕΚΟ ή κινητής τηλεφωνίας όπου αναφέρονται η διεύθυνση και το ονοματεπώνυμο που δήλωσες κατά την εγγραφή.

Η ανωτέρω διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού. Σε διαφορετική περίπτωση δεν έχεις δικαίωμα αιτήματος ανάληψης, ενώ ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να κλειδωθεί ο λογαριασμός σου. Κάτι που ισχύει πάντα όταν ψάχνεις σε ποια στοιχηματική να γραφτείς.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διάβασε Επίσης
Η γνώμη σου
Σας άρεσε το περιεχόμενο;
9/10 (3 Ψήφοι)
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.