Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ελλάδα – Εσθονία : μονόδρομος η νίκη για την εθνική

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 31 Αυγούστου 17 14:50 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
προγνωστικά mundial 2018

Ελλάδα – Εσθονία: μετά τις 3 σερί ισοπαλίες με Βοσνία μέσα-έξω και με Βέλγιο εκτός η εθνική μας κυνηγάει ουσιαστικά τη 2η θέση του ομίλου, η οποία της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των μπαράζ.

Η διαφορά από τη Βοσνία είναι μόλις ένας βαθμός οπότε στον σημερινό αγώνα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη και φαίνεται να το έχουν αντιληφθεί όλοι στην ομάδα, μιας και ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο όπου μπορεί να υπάρξουν απώλειες βαθμών. 

Υπάρχει ένα πρόβλημα στη θέση του σέντερ φορ αφού ο Μήτρογλου προέρχεται από τραυματισμό και δε θα είναι σε θέση να βοηθήσει, το πιο πιθανό και στους δύο αγώνες. Αντικαταστάτης του θα είναι λογικά ο Βέλλιος και θα χρειαστεί να δώσουν την έξτρα βοήθεια οι χαφ ώστε να μπορέσει να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Θα πρέπει να πιέσουμε από την αρχή τους άπειρους και όχι και τόσο ταλαντούχους Εσθονούς ώστε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ που θα κάνει ευκολότερη τη διαχείριση του παιχνιδιού και όσον αφορά το συγκεκριμένο ματς αλλά και σε σχέση με εκείνο της Κυριακής.

Η Εσθονία έχει 4 βαθμούς μέχρι στιγμής, έχοντας μία νίκη κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ και μία ισοπαλία στην Κύπρο με 0-0, αποτέλεσμα που φανερώνει την τακτική που θα ακολουθήσει και στο αποψινό παιχνίδι. Δηλαδή πολύ κλειστή άμυνα και με κάποια κόντρα να προσπαθήσει να απειλήσει την άμυνα της Ελλάδας.

Στοιχηματικά πάντως ο άσσος της εθνικής μας είναι το φαβορί με τις αποδόσεις βέβαια να μη βρίσκονται στις επιθυμητές τιμές, κάτι ωστόσο λογικό με βάση τη δυναμικότητα των δύο ομάδων. Θα επιλέξω να πάω με τη νίκη της Ελλάδας από το ημίχρονο, μιας και θεωρώ ότι οι διεθνείς δε θα αφήσουν το παιχνίδι να κυλήσει ώστε να παίρνουν θάρρος οι Εσθονοί, αλλά θα επιδιώξουν να το καθαρίσουν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Οι αποδόσεις για το σημείο βρίσκονται σε σχετικά καλές τιμές.

 
ΜΟΝΟ 31-08-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΕΛΛΑΔΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ 1 / 1 2,12  
 
[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Παίξε νόμιμα στοίχημα με γρήγορες αναλήψεις και επιβράβευση νέων πελατών στο stoiximan.gr[/su_button]
 

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.