Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [CHAMP800]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Eurobasket 2017: Το μεγάλο ξεκαθάρισμα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Αυγούστου 18 22:07 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
eurobasket-2017

Η πορεία της φάσης των ομίλων φτάνει προς το τέλος της και εδώ θα γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα των οκτώ ζευγαριών που θα συμπληρώσουν το παζλ της φάσης των 16. Η Εθνική μας ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την πρόκρισή της και χρειάζεται μια επικράτηση για να το καταφέρει. Σε αυτό το σημείο, πάμε να δούμε τα σημαντικότερα παιχνίδια της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του φετινού Ευρωμπάσκετ.

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ

Ένα ματς ”ο θάνατός σου, η ζωή μου” και για τις δύο ομάδες, διότι αυτή που θα καταφέρει να κερδίσει, θα πάρει αυτομάτως και το εισητήριο για τη φάση των 16 της διοργάνωσης. Η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε ξανά, αυτή τη φορά από τη Φινλανδία με 89-77 και χρειάζεται μόνο ένα αποτέλεσμα με την Πολωνία, η οποία έχασε οριακά με σκορ 78-75 από τη Γαλλία στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο κίνητρο: να κερδίσουν για να προκριθούν. Βάσει πιθανοτήτων, όμως, η Εθνική μας ομάδα είναι ελαφρώς το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 1(-6,5) – 1,95 Stoiximan

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την πρωτιά και αυτός που θα την κατακτήσει, θα αντιμετωπίσει στους 16 το νικητή του ζευγαριού Ελλάδα-Πολωνία. Άρα, αν προκριθούμε, το παιχνίδι αυτό μας αφορά άμεσα. Η Γερμανία κέρδισε στο παιχνίδι με την Ιταλία με σκορ 61-55, ενώ η ομάδα της Λιθουανίας κέρδισε την αντίστοιχη της Ουκρανίας με το ευρύ και άνετο υπέρ της 94-62.

Εκτίμηση: Αναμένεται ένα σπουδαίο παιχνίδι. Η ομάδα της Λιθουανίας, όμως, είναι Δευτεραθλήτρια Ευρώπης και, μάλιστα, σε δύο συνεχόμενα Ευρωμπάσκετ (2013, 2015). H Λιθουανία είναι το φαβορί, αλλά πολύ πιθανόν να μην επιβεβαιωθεί το χάντικαπ. 1(+6,5) – 1,90 Sportingbet

ΛΕΤΟΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ

Στο συγκεκριμένο όμιλο, πολλές ομάδες διεκδικούν την πρωτιά και αυτό το παιχνίδι είναι το σημαντικότερο του ομίλου. Στην προηγούμενη αγωνιστική, η Λετονία κέρδισε την ομάδα της Ρωσίας με σκορ 84-69 παίζοντας πολύ χορταστικό μπάσκετ. Από την άλλη πλευρά, η Τουρκία επικράτησε κόντρα στην ομάδα του Βελγίου με σκορ 78-65 και έχει το κάθε δικαίωμα να ελπίζει για μια καλύτερη θέση στην κατάταξη.

Εκτίμηση: Σύμφωνα με την εικόνα που έχουν δείξει οι δύο ομάδες ως τώρα, περισσότερες πιθανότητες για επικράτηση έχει η Λετονία, που βρίσκεται και πιο ψηλά, άλλωστε, στο βαθμολογικό πίνακα.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

Σλοβενία και Γαλλία διεκδικούν την πρωτιά στον όμιλο και με το μεταξύ τους παιχνίδι, θα ξεκαθαρίσουν την όλη κατάσταση. Η ομάδα της Σλοβενίας προέρχεται από το εύκολο υπέρ της 102-75 απέναντι στην ομάδα της Ισλανδίας και έχει κάνει το 4/4. Οι ”τρικολόρ”, από την πλευρά τους, κέρδισαν, έστω και δύσκολα, την ομάδα της Πολωνίας με σκορ 78-75.

Εκτίμηση: Παρά την εντυπωσιακή, μέχρι στιγμής, εικόνα της Σλοβενίας, στο παρκέ αναμένεται να μιλήσει η γαλλική εμπειρία και οι ”τρικολόρ” να κερδίσουν στο μεταξύ τους παιχνίδι. 2(-4,5) – 1,85 betshop

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ

Αυτό το παιχνίδι ενδέχεται να προκαλέσει ορισμένες βαθμολογικές ανακατατάξεις, ανάλογα από το αποτέλεσμα. Η ομάδα της Ουγγαρίας επικράτησε στο προηγούμενο παιχνίδι της κόντρα σε αυτήν της Ρουμανίας με σκορ 80-71, ενώ οι Πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν το 4/4, διότι κέρδισαν, αν και δύσκολα, την ομάδα της Κροατίας με σκορ 79-73.

Εκτίμηση: Η ομάδα της Ισπανίας βρίσκεται στην πρώτη θέση και θέλει να σφραγίσει την πρωτιά της με το απόλυτο των επιτυχιών. Κατά συνέπεια, είναι το φαβορί στο παιχνίδι της με την Ουγγαρία.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.