Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μονακό – Πόρτο : δεν αστειεύονται εντός οι γηπεδούχοι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Σεπτεμβρίου 17 01:41 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Μονακό – Πόρτο : παιχνίδι για τον 7ο όμιλο του Champions League, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από τη δύσκολη ισοπαλία στην έδρα της Λειψίας και τους φιλοξενούμενους από τη βαριά ήττα στην έδρα τους από τη Μπεσίκτας με 1-3. Η Μονακό δίνει τον πρώτο αγώνα για τους ομίλους στο γήπεδό της και σίγουρα επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας, ειδικά μετά και την εκτός έδρας 4άρα επί της Λιλ για τη Ligue 1, που ουσιαστικά πιστοποίησε την πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκονται οι Μονεγάσκοι. Σαφώς και θα ασκήσουν πίεση απόψε στην Πόρτο προκειμένου να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο Champions League, σε έναν αρκετά ανοιχτό όμιλο όπου και οι 4 ομάδες είναι ικανές να προκριθούν.

Η Πόρτο μπορεί να έχει το απόλυτο στην Πορτογαλία με 7 στα 7, όμως οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις έχουν άλλη βαρύτητα και τα λάθη δύσκολα συγχωρούνται κάτι που της υπενθύμισε η Μπεσίκτας την 1η αγωνιστική. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για πιθανό αποκλεισμό, όμως θα χρειαστεί να διεκδικήσει βαθμούς και στα εκτός έδρας παιχνίδια της αν θέλει να έχει βάσιμες πιθανότητες να περάσει στον επόμενο γύρο. Οπωσδήποτε το παιχνίδι απέναντι στους φορμαρισμένους και καλοδουλεμένους Γάλλους είναι αρκετά δύσκολο, όμως αυτή η διοργάνωση έχει απαιτήσεις και αυτό το γνωρίζουν καλά στο Οπόρτο με την πολύχρονη εμπειρία τους.

Το ματς πάντως έχει φαβορί τους γηπεδούχους μιας και δείχνουν να βρίσκονται στην κατάλληλη φόρμα που απαιτείται γι’ αυτά τα παιχνίδια και επιπλέον αγωνίζονται στο γήπεδό τους όπου συνήθως ”πνίγουν” τον αντίπαλο. Ο Ζαρντίμ συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τη δουλειά που κάνει στη Μονακό και παρουσιάζει εκ νέου ένα πολύ δεμένο σύνολο ανεξάρτητα από τις μεγάλες απώλειες που υπέστει ο σύλλογος το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα η Μονακό θα φτάσει στη νίκη και θα πάω με τον συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου βρίσκονται σε σχετικά καλές τιμές.

 
ΜΟΝΟ 26-09-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΟΝΑΚΟ – ΠΟΡΤΟ 1 2,08 0-3 

 

ΤΡΙΑΔΑ 26-09-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΛΕΙΨΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,08 2-0
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. – ΣΑΧΤΑΡ OVER 3,5 1,75 2-0
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΡΕΑΛ OVER 3,5 1,90 1-3
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,92 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.