Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Champions League 2η αγωνιστική: 3αδα ειδικά στοιχήματα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 14 Μαρτίου 23 17:39 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Ξεκινάει σήμερα η 2η αγωνιστική του Champions League με πολλές και ενδιαφέρουσες μάχες σε όλα τα γήπεδα. Τρέχει ήδη και ο διαγωνισμός μας για το champions league, όπου και θα δοθούν δώρα στους νικητές αυτής της αγωνιστικής. Μπείτε εδώ (Διαγωνισμός) κάντε εγγραφή και δώστε τα προγνωστικά σας για αυτή την αγωνιστική διεκδικώντας τα δώρα που θα δίνονται καθ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Στο Ντόρτμουντ – Ρεάλ αν και υπάρχει διόρθωση στις αρχικές αποδόσεις, θεωρώ ότι ακόμα υπάρχει αξία στην νίκη των γηπεδούχων. Η Ρέαλ είναι το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, αλλά ακόμα δεν είναι σε καλή κατάσταση και όταν με τα χίλια ζόρια κερδίζει ομάδες τύπου ”Αλαβές” , δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή στο ”Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ”.

Νομίζω ότι αξία υπάρχει και στον άσο του αγώνα Μπεσίκτας – Λειψία. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουμε όλοι πόσο ποιοτική ομάδα διαθέτουν, έχουν πολυ μεγαλύτερη εμπειρία από την Λειψία και το διπλό την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο Πόρτο μόνο τυχαίο δεν ήταν. Είναι δυνατή ομάδα η Λειψία αλλά στο Champions League παίζει μεγάλο ρόλο η εμπειρία και δεν την έχουν. 

Ο τρίτος αγώνας που έχω επιλέξει είναι το ΑΠΟΕΛ – Τότεναμ. Οι Άγγλοι είναι σε πολύ καλή φόρμα αυτό το διάστημα και νομίζω ότι σωστά είναι το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση, παρόλο που οι Κύπριοι είναι γενικά πολύ ανταγωνιστικοί στην έδρα τους. Αρχική μου σκέψη για το παιχνίδι ήταν ο Κέιν πρώτος σκόρερ, αλλά διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο στοίχημα έχει πολύ χαμηλή απόδοση και έτσι θα στραφώ σε κάποιο πιθανό σκορ.

 

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΠΡΩΤΑΘ Ομάδες Σημείο Απόδοση Book
CHL Ντόρτμουντ – Ρεάλ 1 & Over 2,5 3,25 stoiximan
CHL Μπεσίκτας – Λειψία 1 & G/G 5,20 sportingbet
CHL ΑΠΟΕΛ – Τότεναμ Σκορ Πολλαπλών Επιλογών (1-2, 1-3, 1-4) 4,15 stoiximan
 

,Ergolavos

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.