Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Τσάβες – Τοντέλα : ισοδύναμες οι δύο ομάδες – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 30 Σεπτεμβρίου 17 12:36 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Πορτογαλίας

Τσάβες – Τοντέλα : κοινός στόχος και των δύο ομάδων είναι η παραμονή στην κατηγορία και όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η Τσάβες βρίσκεται ήδη σε πλεονεκτικότερη θέση από την Τοντέλα. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται συνήθως κλειστά έχοντας σαν πρώτο στόχο την ισοπαλία και γενικά προσέχουν πολύ να μην δεχτούν γκολ, χωρίς πάντως να τα καταφέρνουν πάντα με επιτυχία μιας και ουκ ολίγες φορές έχουν δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ. Εντός έδρας συνήθως αγωνίζονται καλύτερα απ’ ότι εκτός, αν και δε μπορούμε να πούμε ότι διαθέτουν κάποια πολύ ισχυρή έδρα.

Η Τοντέλα κατάφερε πέρυσι και σώθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές όπου έκανε ένα καλό σερί νικών, όμως φαίνεται ότι και φέτος θα έχει ανάλογη πορεία μιας και δεν ενισχύθηκε σημαντικά ώστε να πει κανείς ότι θα έχει μια ήρεμη σεζόν. Εκτός έδρας αν και συνήθως δεν είναι τόσο δυνατή έχει καταφέρει φέτος και έχει μαζέψει τους 4 από τους 5 βαθμούς της, οπότε και στο αποψινό παιχνίδι στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες μοιάζουν να είναι ισοδύναμες και ίσως στα σημεία η Τσάβες να είναι ελαφρώς καλύτερη, χωρίς πάντως αυτό να επιβεβαιώνεται πάντα μέσα στο γήπεδο. Η Τοντέλα έχει αρκετά καλή προϊστορία στην έδρα της Τσάβες και οι σχετικά χαμηλές τιμές του άσσου δεν δικαιολογούνται. Πιστεύω ότι πρώτο σημείο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η ισοπαλία και επειδή μας το επιτρέπουν οι αποδόσεις είναι προτιμότερο στοιχηματικά να πάμε με την διπλή ευκαιρία στο Χ2, σημείο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί.

 
ΜΟΝΟ 29-09-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΤΣΑΒΕΣ – ΤΟΝΤΕΛΑ Χ2 2,12 1-1 

 

ΤΡΙΑΔΑ 29-09-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00 0-1 
ΝΙΟΡ – ΚΕΒΙΓΙ ΡΟΥΕΝ 2-3 ΓΚΟΛ 2,02 2-1 
ΝΑΝΣΙ – ΣΑΤΟΡΟΥ OVER 2,05 4-1 
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,28 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.