Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ : επιβλητική εντός η Γιουνάιτεντ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Οκτωβρίου 17 22:52 Κατηγορία: Ταμεία
prognostika premier league

Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ : μετά από δύο ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα επιστρέφει η Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, και ψάχνει τη νίκη απέναντι στην πολύ φορμαρισμένη Τότεναμ προκειμένου να μείνει κοντά στην κορυφή. Κι αυτό γιατί η Σϊτι έχει ξεφύγει με 5 βαθμούς εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις γκέλες των ”κόκκινων διαβόλων”, και δε δείχνει διατεθειμένη να κάνει και πολλά δώρα τη φετινή χρονιά. Η προϊστορία απέναντι στην Τότεναμ είναι αρκετά καλή και μέχρι στιγμής η Γιουνάιτεντ είναι επιβλητική εντός έδρας, οπότε μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο.

Η Τότεναμ πάντως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και δικαίως έχει αναρριχηθεί στην 2η θέση, ισοβαθμώντας με τη σημερινή της αντίπαλο και σίγουρα θέλει να συνεχίσει το πολύ καλό σερί της. Βέβαια η απουσία του Κέιν μπορεί να αποβεί καθοριστική στην εξέλιξη του αγώνα, μιας και μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας και τον άνθρωπο που γενικά μετουσιώνει σε γκολ τις προσπάθειες των συμπαιχτών του. Ωστόσο οι επιδόσεις της Τότεναμ στηρίζονται πολύ στην ομαδική δουλειά και παρόλο ότι αγωνίζεται σε μια πολύ απαιτητική έδρα, θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς πάντως και λόγω έδρας αλλά και λόγω της σημαντική απουσίας του Κέιν γέρνει προς την πλευρά των γηπεδούχων. Σαφώς και δεν πρόκειται για εύκολη αναμέτρηση, κάτι που άλλωστε αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, όμως οι παίχτες του Μουρίνιο προέρχονται από δύο γκέλες και θέλουν να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το κακό σερί. Εντός έδρας εξάλλου έχουν 4 νίκες με 14-0 τέρματα και πιστεύω ότι και σήμερα θα κατορθώσουν εύκολα ή δύσκολα να πάρουν τους 3 βαθμούς. Οι αποδόσεις στον άσσο βρίσκονται σε σχετικά καλές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα. 

ΜΟΝΟ 28-10-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΤΟΤΕΝΑΜ 1 2,16  1-0

 

ΤΡΙΑΔΑ 28-10-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER 1,97 0-2
ΖΥΡΙΧΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ OVER 1,87 0-0
ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ OVER 1,93 3-3
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,11 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.