Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μπέτις – Χετάφε : δυνατή εντός η Μπέτις – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 4 Νοεμβρίου 17 12:12 Κατηγορία: Ταμεία
ispania-laliga

Μπέτις – Χετάφε : δεν τα πάει άσχημα η Μπέτις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μιας και έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση. Εντός έδρας μάλιστα έχει 4 νίκες σε 5 αγώνες και δείχνει ότι θα στηριχτεί πολύ στο γήπεδό της προκειμένου να πετύχει τους φετινούς της στόχους. Δε μπορούμε να πούμε ότι έχει και πολύ καλή προϊστορία απέναντι στη Χετάφε, όμως διανύει περίοδο καλής φόρμας και θέλει να πετύχει ακόμη μία εντός έδρας νίκη.

Η Χετάφε επίσης τα πάει καλά για τα δεδομένα της, καθώς έχει 12 βαθμούς και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Μπορεί να έχει πολλές ισοπαλίες μέχρι στιγμής, όμως είναι κι αυτός ένας τρόπος για να μαζεύει κάποια ομάδα βαθμούς. Εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα σε 5 αγώνες, οπότε πρώτος στόχος για απόψε είναι να μη χάσει και εν συνεχεία να διακδικήσει ίσως και κάτι παραπάνω.

Το ματς είναι ανοιχτό σε προγνωστικά με τη Μπέτις κυρίως λόγω έδρας να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στοιχηματικά πάντως αυτός ο άσσος έχει πολύ ρίσκο, οπότε προτιμότερο είναι να πάμε με στοίχημα για γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Μπέτις εντός έχει πολύ μεγάλο μέσο όρο τερμάτων, ενώ και η Χετάφε εκτός δεν τα πάει άσχημα. Συνεπώς η επιλογή του Over μοιάζει να έχει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα. 

 

ΜΟΝΟ 03-11-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΠΕΤΙΣ – ΧΕΤΑΦΕ OVER 1,83 2-2

 

ΤΡΙΑΔΑ 03-11-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΝΟΪΣΤΑΝΤ – ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ OVER 1,87 0-1
ΡΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00  1-0
ΑΖΑΞΙΟ – ΣΑΤΟΡΟΥ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00  1-2
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,48 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.