Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σαουθάμπτον – Έβερτον : η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Νοεμβρίου 17 01:19 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika premier league

Σαουθάμπτον – Έβερτον : σε μέτρια κατάσταση και οι δύο ομάδες και φυσιολογικά βρίσκονται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Έβερτον μάλιστα προέρχεται και από εντός έδρας ήττα με 5άρα από την Αταλάντα για το Europa League, σε ένα ματς βέβαια που ήταν αδιάφορη, αλλά δεν παύει η ήττα να είναι ταπεινωτική. Θέλει απόψε τη νίκη για να ανέβει λίγο βαθμολογικά, μιας και πλέον το βάρος πέφτει στην Premier League όπου χρειάζεται επειγόντως ολική αναμόρφωση. 

Η Σαουθάμπτον επίσης διανύει κακή σεζόν μέχρι στιγμής, μιας και ούτε βαθμολογικά αλλά κυρίως ούτε αγωνιστικά θυμίζει την ομάδα άλλων χρόνων. Εντός έδρας που συνήθως είναι ισχυρή έχει φέτος μοιρασμένα αποτελέσματα και αν δεν καταφέρνει να κερδίζει στο γήπεδό της, τότε πολύ δύσκολα θα κάνει την πορεία που επιθυμεί. Απόψε υποδέχεται μια ομάδα σε κρίση και θέλει να εκμεταλλευτεί τη σύγχυση που επικρατεί στις τάξεις της και να πάρει τους πολύτιμους 3 βαθμούς.

Το ματς πάντως είναι μοιρασμένο ως προς τα προγνωστικά και θα περίμενε κανείς και οι αποδόσεις να είναι εξίσου μοιρασμένες. Αντ’ αυτού βλέπουμε τη Σαουθάμπτον να δίνεται ως φαβορί, σε ένα παιχνίδι όπου λογικά η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο. Και επειδή μας το επιτρέπουν οι αποδόσεις είναι προτιμότερο στοιχηματικά να πάμε με τη διπλή ευκαρία στο Χ2, μήπως και δούμε την Έβερτον να αντιδρά και να κάνει μια μίνι αντεπίθεση στο πρωτάθλημα.  

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 26-11-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ Χ2 2,00  

 

ΤΡΙΑΔΑ 26-11-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΚΟΛΩΝΙΑ – ΧΕΡΤΑ 1 2,85  
ΛΑΤΣΙΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ2 2,20  
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ OVER 1,80  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 11,28 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.