Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν : μάχη για την πρώτη θέση

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 6 Δεκεμβρίου 17 01:20 Κατηγορία: Ταμεία
stoixima champions league

Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμεν : μάχη για τον 2ο όμιλο η οποία θα κρίνει και την τελική κατάταξη στην κορυφή της βαθμολογίας, μιας και οι δύο ομάδες θα ξεκαθαρίσουν ποιά θα τερματίσει πρώτη και ποιά δεύτερη. Η Παρί βρίσκεται 3 πόντους πάνω από τη Μπάγερν έχοντας νικήσει μάλιστα στο πρώτο ματς με 3-0, οπότε έχει μεγάλο πλεόνεκτημα για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Βέβαια προέρχεται από αναπάντεχη ήττα εκτός έδρας από το Στρασβούργο, κάτι που έδωσε το δικαίωμα στους διώχτες της να την πλησιάσουν αν και η διαφορά είναι ακόμη στους 9 πόντους.

Αντίθετα η Μπάγερν αύξησε τη διαφορά από τις αντιπάλους της, μιας και ήταν η μοναδική ομάδα από τις 4 πρώτες στην Bundesliga που κατάφερε να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική. Έτσι τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά δείχνει έτοιμη να αντιμετωπίσει την πρόκληση που λέγεται Παρί και θα προσπαθήσει τουλάχιστον μέσα στο σπίτι της να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου. Η αποστολή της βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολη μιας και το 3-0 δεν είναι σκορ που ανατρέπεται εύκολα, όμως στους Βαυαρούς αρέσουν οι προκλήσεις και θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση.

Το ματς όσον αφορά τον τελικό νικητή έχει φαβορί και αυτό είναι η Μπάγερν, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και φυσικά αγωνίζεται στο γήπεδό της όπου τις περισσότερες φορές ξέρει να επιβάλλεται του αντιπάλου. Η Παρί ακόμα κι αν βρεθεί πίσω στο σκορ θα προσπαθήσει να διαχειριστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, οπότε είναι λογικό στοιχηματικά να κοιτάζουμε προς τον συγκεκριμένο άσσο. Ο αγώνας μπορεί να θεωρηθεί ντέρμπι, όμως οι αποδόσεις για τη νίκη της Μπάγερν είναι δελεαστικές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα. 

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 05-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. 1 2,52  3-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 05-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΤΣΣΚΑ Μ. G/G 2,00 2-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G 2,50 0-2
ΤΣΕΛΣΙ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. G/G 1,75 1-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,75 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.