Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Κολωνία – Βόλφσμπουργκ : ώρα για νίκη στην Κολωνία

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 16 Δεκεμβρίου 17 12:42 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γερμανίας

Κολωνία – Βόλφσμπουργκ : η Κολωνία έχει χάσει με όλους τους δυνατούς τρόπους τη φετινή χρονιά και ψάχνει απεγνωσμένα μία νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία των παιχτών στην πολύ δύσκολη συνέχεια που έπεται προκειμένου να σώσουν τη σεζόν. Έχει μόλις 3 βαθμούς μέχρι στιγμής και βρίσκεται 13 μακριά από τη σωτηρία, νούμερο που ασφαλώς δεν είναι απαγορευτικό, όμως θα χρειαστούν αρκετά σερί θετικά αποτελέσματα προκειμένου να πλησιάσει τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της.

Η Βόλφσμπουργκ έχει 19 βαθμούς και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα παράπονα για την έως τώρα πορεία της. Η απόδοσή της δεν έχει ιδιαίτερες διακυμάνσεις και θα λέγαμε στοχευμένα παίρνει τους βαθμούς που της αναλογούν. Εκτός έδρας έχει μία νίκη και 4 ισοπαλίες σε 7 αγώνες, πράγμα που δείχνει ότι δεν καταβάλεται εύκολα και τις πιο πολλές φορές παίζει για το αποτέλεσμα. Οπότε ανάλογη συμπεριφορά αναμένεται και στο αποψινό παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο βέβαια που καίγεται για τη νίκη.

Το ματς είναι κρίσιμο για τους γηπεδούχους οι οποίοι χρειάζονται τους 3 βαθμούς για πολλούς λόγους και μένει να δούμε αν αυτήν τη φορά θα τα καταφέρουν. Στοιχηματικά ο συγκεκριμένος άσσος έχει ενδιαφέρον και επειδή μας το επιτρέπουν οριακά και οι αποδόσεις μπορούμε να επιλέξουμε τη διπλή ευκαιρία στο 1Χ, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να χάσουν ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 16-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΚΟΛΩΝΙΑ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1,75  

 

ΤΡΙΑΔΑ 16-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΕΪΜΠΑΡ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ OVER 2,05  
ΕΝΤΕΛΑ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ OVER 2,00  
ΤΟΥΝ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ OVER 1,80  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,38 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.