Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Θέλτα – Βιγιαρεάλ : με τους ίδιους στόχους οι δύο ομάδες

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Δεκεμβρίου 17 23:40 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
ispania-laliga

Θέλτα – Βιγιαρεάλ : η Θέλτα ψάχνει να βρει ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά, όμως λίγο το δύσκολο πρόγραμμα – λίγο η κακή της απόδοση δεν της το επιτρέπουν. Επίσης τη φετινή χρονιά δεν εκμεταλλεύεται όσο θα ήθελε την έδρα της, με αποτέλεσμα η συνολική συγκομιδή της να είναι μικρή και δικαίως να βρίσκεται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Πάντως η σεζόν είναι μεγάλη και στόχος των γηπεδούχων είναι να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Βέβαια παρόμοιο στόχο έχει και η Βιγιαρέαλ η οποία βρίσκεται προς το παρόν εντός ορίων καταλαμβάνοντας την 6η θέση, προερχόμενη πάντως από μία πολύ κακή τριπλέτα αγώνων όπου μέτρησε τρεις σερί ήττες. Το αποψινό ματς δεν είναι μικρότερης δυσκολίας από τα προηγούμενα, οπότε για να αποφύγει μία ακόμη αποτυχία θα χρειαστεί να ανεβάσει στροφές και να πετύχει τα γκολ που της έλειψαν από τα προηγούμενα παιχνίδια. Πάντως ακόμη κι ο ένας βαθμός δε θεωρείται άσχημος στο Μπαλαΐδος.

Το ματς είναι ενδιαφέρον και αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς προκειμένου να δει την αντίδραση των ομάδων στην προσωρινή ”κοιλιά” που κάνουν στο πρωτάθλημα. Φαβορί λόγω έδρας είναι η Θέλτα, όμως τα μέχρι στιγμής αποτελέσματά της δεν εμπνέουν ώστε να την ποντάρουμε στον άσσο. Αντίθετα τα στοιχήματα για γκολ έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο ενώ δε φημίζονται ιδιαίτερα για τις αμυντικές τους αρετές. Οι αποδόσεις για το Over βρίσκονται σε αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 17-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΘΕΛΤΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ OVER 1,90  

 

ΤΡΙΑΔΑ 17-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER 2,05  
ΛΕΙΨΙΑ – ΧΕΡΤΑ OVER 1,80  
ΝΙΣ – ΜΠΟΡΝΤΟ OVER 1,85  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,83 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.