ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Καέν – Μαρσέιγ : νίκη για να μείνει σε τροχιά Champions League

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 20 Ιανουαρίου 18 00:19 Κατηγορία: Ταμεία
Προγνωστικά λιγκ 1

Καέν – Μαρσέιγ : οι γηπεδούχοι δεν τα πάνε και τόσο άσχημα τη φετινή χρονιά, μιας και βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με απόσταση ασφαλείας προς το παρόν από τις θέσεις του υποβιβασμού. Δυνατότητες για κάτι παραπάνω δεν υπάρχουν και στόχος είναι μια άνετη παραμονή. Εντός έδρας έχουν 17 βαθμούς σε 11 αγώνες, συγκομιδή θετική για ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Ligue 1. 

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας 3 σερί νίκες και 4 στα 5 τελευταία παιχνίδια, όμως το σημαντικότερο είναι πως μετά τη διακοπή έχουν πολύ βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα και έχουν βάλει πλώρη για τη 2η θέση. Εκτός έδρας έχουν 21 βαθμούς σε 11 αγώνες και μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ανάλογη συνεισφορά πόντων με τα εντός έδρας ματς. Οπότε στόχος γι’ απόψε είναι η νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά Champions League, που είναι και ο μεγάλος στόχος για τη φετινή σεζόν.

Το ματς έχει φαβορί τους φιλοξενούμενους κάτι που άλλωστε αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις, οι οποίοι εκτός των άλλων έχουν και πολύ καλή παράδοση στην έδρα της Καέν. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο μιας και δείχνουν ιδιαίτερα αποφασισμένοι και αποτελεσματικοί τελευταία. Οι αποδόσεις για το διπλό βρίσκονται σε οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 19-01-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΚΑΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ 2 1,83 0-2 

 

ΤΡΙΑΔΑ 19-01-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΠΟΥΡΓΚ – ΡΕΜΣ OVER 1,75 0-2
ΣΟΣΟ – ΝΑΝΣΙ OVER 2,17 1-0
ΓΡΑΝΑΔΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ OVER 2,05 2-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,78 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.