Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Λέστερ – Σουόνσι : Με επιθετική φιλοσοφία και οι δυο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Φεβρουαρίου 18 10:25 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
premier agglias

Πολλές οι επιλογές που έχω σημειώσει και σε αυτό το κουπόνι, εσείς καλό είναι να φιλτράρετε αυτά που διαβάζεται και να επιλέγετε με βάση το δικό σας ένστικτο. τι αξίζει ή τι δεν αξίζει να παιχθεί.

Δυο σημεία έχω επιλέξει από την Πρεμιερ της Αγγλίας με καλές πιθανότητες επαλήθευσης και αξιόλογες αποδόσεις. Το πρώτο σημείο αφορά την μη ήττα της Γουέστ Χάμ στο παιχνίδι με την Μπραιτον. Στα 10 τελευταία παιχνίδια τα σφυριά έχουν μόλις μια ήττα και όμως δίνονται αουτσάιντερ στον σημερινό αγώνα. Η Μπράιτον δεν είναι σε καλή κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό και το ότι βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αυτό το οφείλει κυρίως στην τύχη.

Το δεύτερο σημείο από την πρέμιερ είναι το  Over 2,5 της Λέστερ στον αγώνα με την Σουόνσι. Οι κύκνοι είναι πολύ ανεβασμένοι στα τελευταία τους παιχνίδια (2 νίκες και 1 ισοπαλία), θα χρειαστούν όμως μεγαλύτερη διάρκεια για να μπορέσουν να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Θεωρώ ότι η Σουόνσι θα παίξει πολύ επιθετικά για να πάρει την 3η συνεχόμενη νίκη και η Λέστερ δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω για να την περιμένει. Το over 2,5 σε τιμές πάνω από το 2,00 έχει αξία.

Δυο σημεία έχω επιλέξει και από την Ισπανία. Το πρώτο είναι το οver 2,5 στον αγώνα Αλαβές – Θέλτα, έχει πολύ ενδιαφέρουσα τιμή αν αναλογιστούμε ότι έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες που δεν φημίζονται για τις άμυνες τους. Το δεύτερο σημείο είναι το διπλό DNB της Βιγιαρέαλ στον αγώνα με την Μπέτις. Η Βιγιαρεάλ είναι μετά την Μπαρτσελόνα η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ισπανία και πιστεύω ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η Μπέτι δεν πατάει καλά στα πόδια της στα τελευταία παιχνίδια.

Από την Γαλλία έχω επιλέξει το over 2,5 στον αγώνα Στρασβούργο – Μπορντό. Η Μπορντό μοιάζει να αναστήθηκε, αλλά επειδή οι δυο τελευταίες νίκες της είναι με 1-0, οι στοιχηματικές εταιρείες πιστεύουν ότι θα δούμε κάτι ανάλογο και σε αυτό το παιχνίδι. Το Στρασβούργο δεν είναι από τις ομάδες που κλείνεται στην έδρα του και αυτό μπορεί πολύ εύκολα να το διαπιστώσει κάποιος αν δει τα εντός έδρας στατιστικά. Η τιμή του over είναι σε πολύ καλή τιμή και αξίζει να παιχθεί.

Για το τέλος έχω αφήσει μια μπόμπα. Στην Πορτογαλία έχουμε το παιχνίδι Πόρτο – Μπράγκα και το διπλό είναι στο υπερβολικό 10,00. Η Πόρτο είναι στην 2η θέση, η Μπράγκα στην 4η και πιστεύω ότι ειδικά φέτος η ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θέλουν να πιστεύουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Η Μπράγκα πριν 2-3 αγωνιστικές εκτός έδρας πήρε ισοπαλία στο γήπεδο της Σπόρτινγκ και αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να είχε πάρει και την νίκη. Δεν είναι απίθανο να μην χάσει σήμερα η Μπράγκα, όπως θέλουν να πιστεύουν οι μπουκ

Στοίχημα Προτάσεις

ΠΡΩΤΑΘ Ομάδες Σημείο Απόδοση Book
ENGLAND-PREMIER Μπράιτον – Γουέστ Χάμ 2 DNB 2,35 interwetten
ENGLAND-PREMIER Λέστερ – Σουόνσι over 2,5 2,08 stoiximan
primera division Αλαβές – Θέλτα over 2,5 2,02 stoiximan
primera division Μπέτις – Βιγιαρεάλ 2 DNB 1,80
ligue 1 Στρασβούργο – Μπορντό 0ver 2,5 2,35
Πόρτο – Μπράγκα X2 3,55 interwetten

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” background=”#0343ad” size=”6″ center=”yes” radius=”5″ icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”] Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στην Sportingbet[/su_button]

 

Καλή επιτυχία! σε ότι και να επιλέξετε.

Ergolavos

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.