ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ανζέ – Μονακό : σε άνοδο οι φιλοξενούμενοι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 11 Φεβρουαρίου 18 03:13 Κατηγορία: Ταμεία
Προγνωστικά λιγκ 1

Ανζέ – Μονακό : οι γηπεδούχοι θα δώσουν μέχρι το τέλος τη μάχη για την παραμονή, αφού αρκετές ομάδες έχουν παρόμοιους βαθμούς και καμία δε φαίνεται να έχει σαφές προβάδισμα. Οπότε οποιοσδήποτε βαθμός είναι πολύ σημαντικός στο συνολικό ταμείο και ανεξαρτήτως αντιπάλου είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Εντός έδρας έχουν μόλις 13 βαθμούς σε 11 αγώνες, όμως το σημαντικό είναι ότι προέρχονται από 3 σερί νίκες στο γήπεδό τους, γεγονός που τους έφερε εξάλλου και πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.  

Η Μονακό βρίσκεται σε άνοδο το τελευταίο διάστημα και δείχνει να ξεπέρασε τη μίνι κρίση που αντιμετώπισε πριν από τα Χριστούγεννα. Βρίσκεται στην 3η θέση με 2 βαθμούς πάνω από τη Λυών και 2 βαθμούς κάτω από τη Μαρσέιγ, και στόχος της είναι φυσικά να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος, κερδίζοντας έτσι ένα εισιτήριο για το ερχόμενο Champions League. Εκτός έδρας δεν τα πάει και τόσο άσχημα έχοντας 18 βαθμούς σε 11 αγώνες, όμως θα χρειαστεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο αν θέλει να παραμείνει εντός πρώτης τριάδας.

Το ματς έχει φαβορί τη Μονακό η οποία δείχνει να ανεβάζει στροφές, όμως το σερί νικών της Ανζέ στα εντός έδρας παιχνίδια δε μας επιτρέπει να εμπιστευτούμε απόλυτα το συγκεκριμένο διπλό. Προτιμότερο είναι στοιχηματικά να ασχοληθούμε με τα γκολ, μιας και οι δύο ομάδες είναι ανεβασμένες τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και λογικό είναι να έχουν και μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα. Το Over προσφέρεται σε σχετικά καλές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 10-02-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΑΝΖΕ – ΜΟΝΑΚΟ OVER 2,05  

 

ΤΡΙΑΔΑ 10-02-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. – ΛΕΣΤΕΡ OVER 3,5 1,97  
ΜΠΑΡΙ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ OVER 1,97  
ΜΠΡΑΓΚΑ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ OVER 1,80  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,00 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.