ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Χιρόνα – Θέλτα : με έφεση στο σκοράρισμα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Φεβρουαρίου 18 12:09 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
ispania-laliga

Χιρόνα – Θέλτα : με έναν μόλις πόντο διαφορά στη βαθμολογία οι δύο ομάδες, που όπως φαίνεται θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες έχουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οπωσδήποτε μεγαλύτερη εμπειρία έχει η Θέλτα, η οποία όμως παραδόξως δε μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της φέτος και αυτό της έχει στοιχίσει ιδιαίτερα σε βαθμούς. Η Χιρόνα παρόλη τη συντριβή που υπέστη από τη Μπαρτσελόνα είναι ομάδα που παίρνει την πρωτοβουλία του παιχνιδιού και θα προσπαθήσει και απόψε να πιέσει τη Θέλτα ώστε να φτάσει σε ακόμη μία εντός έδρας νίκη.

Η Θέλτα από τη μεριά της έχει ανάγκη από ένα διπλό, μιας και προέρχεται από δύο εκτός έδρας ήττες και μάλιστα με βαρύ σκορ και θα προσπαθήσει απόψε να μας θυμίσει τον παλιό καλό της εαυτό. Στοιχηματικά πάντως είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, αφού και οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα με τις άμυνές τους παράλληλα να μην εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη και πολύ εύκολα να παραβιάζονται. Οι αποδόσεις του Over βρίσκονται σε οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 27-02-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΧΙΡΟΝΑ – ΘΕΛΤΑ OVER 1,85  

 

ΤΡΙΑΔΑ 27-02-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. 2-3 ΓΚΟΛ 1,97  
ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΝΤΕΡΙ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00  
ΝΟΒΑΡΑ – ΦΟΤΖΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,02  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,96 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.