Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Τολούζ – Μαρσέιγ: Στενεύουν τα περιθώρια για τους γηπεδούχους

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 11 Μαρτίου 18 02:14 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γαλλίας

 

Δεν τα πήγαμε καθόλου άσχημα εχθές, ελπίζω και σημερινές προτάσεις να είναι το ίδιο εύστοχες.  Έχω επιλέξει αρκετά σημεία από όλο το κουπόνι, καλό θα είναι και εσείς να βάλετε τα δικά σας φίλτρα για να επιλέξετε τους αγώνες με τους οποίους συμφωνείτε.

Γαλλία (Ligue 1)

Από την Γαλλία ενδιαφέρον παρουσιάζει το over 2,5 στον αγώνα Τολούζ – Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι είναι μια ανάσα πριν την επικίνδυνη ζώνη και πιστεύω ότι σήμερα θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως βρίσκουν την Μαρσείγ στο ενδιάμεσο των προκριματικών του Europa League. 

Ιταλία (Serie A)

Από την Ιταλία έχω επιλέξει δυο παιχνίδια. Το ένα είναι το over στο ντέρμπι της Ίντερ με την Νάπολι. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η συμπεριφορά των παικτών σε μεγάλα παιχνίδια συνήθως αλλάζει προς το καλύτερο. Λογικά θα γίνει ανοικτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν.

Το δεύτερο παιχνίδι αφορά το παιχνίδι της Τζένοα με την Μίλαν. Πιστεύω ότι το διπλό έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί καθώς η Τζένοα στο προηγούμενο παιχνίδι έδειξε σημάδια κούρασης και βαθμολογικά δεν ζορίζεται προς το παρόν, αντίθετα με την Μίλαν που θέλει οπωσδήποτε να μείνει σε Ευρωπαϊκή τροχιά.

Βέλγιο (τελευταία αγωνιστική)

Απο την τελευταία αγωνιστική του Βελγίου έχω επιλέξει το διπλό της Σταντάρ Λιέγης εναντίον της Οστάνδης. Η Σταντάρ χρειάζεται νίκη για να είναι 100% μέσα στα playof και η Οστάνδη δεν έχει κάποιο κέρδος για να κυνηγήσει την νίκη πέρα από το γόητρο. Το διπλό σε απόδοση λίγο πιο πάνω από τον διπλασιασμό νομίζω ότι είναι τίμιο.

Γερμανία (Bundesliga 2)

Αφού μας πήγε καλά το Γερμανικό παιχνίδι εχθές είπα να βάλω και σήμερα ένα. Μεγάλο ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα έχουμε 2η κατηγορία της Γερμανίας ανάμεσα σε Ντούισμπουργκ – Φορτούνα Ντίσελντορφ. Συνήθως σε αυτές τις αναμετρήσεις έχουμε μεγάλα σκορ με γκολ και από τις δυο ομάδες. Πολύ καλή η απόδοση του over 2,5 και λέω να την κρατήσω.

Νορβηγία (Ελίτσεριεν)

Σήμερα έχουμε και την πρώτη αγωνιστική στην αγαπημένη Νορβηγία, οπότε δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος σε τόσους αγώνες. Εχω επιλέξει τον άσο στο παιχνίδι Οντ – Χάουγκεσουντ και το over 2,5 στο παιχνίδι της Σαρπσμποργκ με την Ρόζεμποργκ.

 

Πιθανές Μπόμπες

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ : 2 DNB – 4,00 
Ντόρτμουντ – Άιντραχτ : 2 DNB – 3,30

 

Στοίχημα Προτάσεις

ΠΡΩΤΑΘ Ομάδες Σημείο Απόδοση Book
ligue 1 Τολούζ – Μαρσέιγ Over 2,5 2,05 stoiximan
Προγνωστικά serie A Ίντερ – Νάπολι Over 2,5 1,97 stoiximan
Προγνωστικά serie A Τζένοα – Μίλαν 2 2,38 interwetten
BELGIO Οστάνδη – Σταντάρ Λιέγη 2 2,05 interwetten
GERMANY2 Ντούισμπουργκ – Φορτούνα Over 2,5 1,88 stoiximan
NORWAY Σαρπσμποργκ – Ρόζεμποργκ Over 2,5 1,95 interwetten
NORWAY Οντ – Χάουγκεσουντ 1 1,83 stoiximan

 

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/interwetten/” target=”blank” background=”#ffaa00″ size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/interwetten-100×60.jpg”] Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στην interwetten[/su_button]

 

Καλή επιτυχία! σε ότι και να επιλέξετε.

Ergolavos

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.