Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Τα φιλικά των εθνικών ομάδων σε πρώτο πλάνο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 24 Μαρτίου 18 01:36 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Εκτός από κάποιους αγώνες σε μικρά πρωταθλήματα, όπου συνήθως δεν ακουμπάω, δεν έχουμε κάτι άλλο ενδιαφέρον αυτό το Σαβ/κο εκτός από τα φιλικά των εθνικών ομάδων.

Τρεις φιλικούς αγώνες έχω επιλέξει να παίξω σε ένα παρολί, όπου εννοείτε ότι θα ρισκάρω πολύ λίγα χρήματα. Νομίζω ότι είναι άσκοπο να αναλύσουμε έναν φιλικό αγώνα καθώς δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του κάθε προπονητή. Θα βάλει μέσα την κανονική ενδεκάδα ή θα δοκιμάσει νέους παίκτες? Θα παίξει με το σχήμα που συνήθως αγωνίζεται η συγκεκριμένη ομάδα ή θα θελήσει να δοκιμάσει και νέα συστήματα. Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα μπορούν μια ανάλυση ενός φιλικού αγώνα να την πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων”.

 

 

Στοίχημα Προτάσεις

ΠΡΩΤΑΘ Ομάδες Σημείο Απόδοση Book
FRIENDLY MATCH Β. Ιρλανδία – Ν. Κορέα 2 2,65 stoiximan
FRIENDLY MATCH Σουηδία – Χιλή 2 2,55 stoiximan
FRIENDLY MATCH Ισραήλ – Ρουμανία 1 2,75 interwetten

 

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/interwetten/” target=”blank” background=”#ffaa00″ size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/interwetten-100×60.jpg”] Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στην interwetten[/su_button]

 

Καλή επιτυχία! σε ότι και να επιλέξετε.

Ergolavos

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.