ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Τσέλσι – Τότεναμ : μάχη για την 4η θέση

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 1 Απριλίου 18 08:06 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika premier league

Τσέλσι – Τότεναμ : σημαντικό παιχνίδι για τη διεκδίκηση της 4ης θέσης στην Premier League, όπου ουσιαστικά αν η Τσέλσι δεν το κερδίσει τότε δύσκολα θα μπορέσει να παίξει στο ερχόμενο Champions League. Η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι 5 βαθμοί και μόνο με νίκη των γηπεδούχων θα πέσει και πάλι σε οριακές τιμές. Βέβαια η Τότεναμ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα με 4 σερί νίκες, οπότε δε μπορούμε να πούμε ότι οι ”μπλε” έχουν κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα.

Εντός έδρας έχουν φέτος 10 νίκες σε 15 αγώνες, όμως και η Τότεναμ είναι η 3η καλύτερη ομάδα στους εκτός έδρας αγώνες, κάτι που δε μας συνήθιζε τα τελευταία χρόνια. Φέτος μοιάζει να έχει καλύτερη ψυχολογία και να διεκδικεί τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα κι αν αγωνίζεται. Μπορεί να αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τη Γιουβέντους στο Champions League, όμως θέλει να βρεθεί και του χρόνου στα γήπεδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε ένα τέτοιο ντέρμπι με μεγάλη μάλιστα βαθμολογική σημασία είναι δύσκολο να μιλήσουμε για φαβορί, κάτι που άλλωστε φαίνεται και στις αποδόσεις που δίνουν οι μπουκ οι οποίες είναι αρκετά υψηλές. Πάντως λόγω έδρας τον πρώτο λόγο τον έχει η Τσέλσι η οποία δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη στη μονομαχία για την 4η θέση. Πιστεύω ότι τελικά οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη βαθμολογία και θα πάω με το συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου κρίνονται ικανοποιητικές.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 01-04-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΤΣΕΛΣΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ 1 2,45  

 

ΤΡΙΑΔΑ 01-04-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΜΕΤΣ 1 1,85  
ΜΑΛΑΓΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2 2,05  
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. – ΛΑΡΙΣΑ 1 1,97  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,47 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.