ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Δυάδα Europa League

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 6 Απριλίου 18 10:10 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Λάτσιο – Σάλτσμπουργκ : οι Αυστριακοί είναι σε μεγάλη φόρμα και αποτελούν πονοκέφαλο για κάθε αντίπαλο, αφού παράλληλα αγωνίζονται σε υψηλούς ρυθμούς έχοντας και μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Κάτι που άλλωστε το διαπίστωσε η Ντόρτμουντ την οποία και απέκλεισαν σχετικά εύκολα. Η Λάτσιο πάντως έχει επιδείξει σταθερότητα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, με ιδιαίτερη έφεση και εκείνη στο σκοράρισμα. Οπότε λογικό είναι να πάμε με το Over στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μιας και μπορεί να έχουμε εκπλήξεις ως προς τον τελικό νικητή.   

Λειψία – Μαρσέιγ : σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν στην κατάκτηση του τροπαίου και θα χρειαστεί η μία να κάμψει την αντίσταση της άλλης ώστε να συνεχίσει στο θεσμό. Δύσκολο να μιλήσουμε για φαβορί για την πρόκριση, αν και σήμερα λόγω έδρας η Λειψία μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο. Ωστόσο η Μαρσέιγ είναι μια αρκετά έμπειρη ομάδα με εξαιρετικά αποτελέσματα εκτός έδρας, και θα επιδιώξει να κάμψει τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων. Συνεπώς η διπλή ευκαιρία στο Χ2 είναι ένα σημείο που μπορεί να επιβεβαιωθεί και να μας αποφέρει κάποια κέρδη.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

ΔΥΑΔΑ 05-04-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΛΑΤΣΙΟ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER 1,83 4-2 
ΛΕΙΨΙΑ – ΜΑΡΣΕΪΓ Χ2 2,22 1-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 4,06 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.