Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μάντσεστερ Σ. – Λίβερπουλ : φουλ επίθεση

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Απριλίου 18 11:37 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Μάντσεστερ Σ. – Λίβερπουλ : η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική στο πρώτο παιχνίδι και μέσα σε μισή ώρα έβαλε 3 γκολ, με τη Σίτι να μην μπορεί να αντιδράσει στην υπόλοιπη διάρκεια. Κάπως έτσι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων, μιας και το 3-0 δεν είναι σκορ που ανατρέπεται εύκολα. Μάλιστα η Σίτι έχασε και το ντέρμπι του Μάντσεστερ με 2-3 και ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο. Πολύ άσχημη εβδομάδα για την ομάδα του Γκουαρντιόλα, και απόψε καλείται να κάνει ένα μικρό θαύμα προκειμένου να βρεθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στοιχηματικά και βλέποντας τις αποδόσεις μόνο το Over 3,5 αξίζει να παιχτεί προκειμένου να πάρουμε και το επιθυμητό κέρδος, περιμένοντας βεβαίως από τους γηπεδούχους να παίξουν από την αρχή φουλ επίθεση ώστε να πετύχουν κάποιο ή κάποια γρήγορα γκολ και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για πρόκριση. Και οι δύο ομάδες από την άλλη έχουν τους παίχτες να στείλουν τη μπάλα στο πλεκτό και το σημείο έχει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 10-04-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ OVER 3,5 2,12  

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.