ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός : Στο όριο ανάμεσα σε under και over. – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 16 23:36 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός : επιτέλους έναρξη στην φετινή Superleague, η οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συναρπαστική τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός θα μετακομίσει μέχρι τη Λιβαδειά προκειμένου να αντιμετώσει μια σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία πολλές φορές στο παρελθόν του έχει κάνει ζημιές. Βέβαια οι πράσινοι παρουσιάζονται αρκετά ποιοτικοί φέτος και μένει να δούμε αν είναι να σε θέση να παίρνουν εύκολα τέτοιου είδους διπλά που πολλές φορές αναδεικνύουν τον πρωταθλητή.

Ο Λεβαδειακός όπως είδαμε και στο φιλικό με τον Ολυμπιακό θα στηριχθεί και φέτος στην πολύ πιεστική άμυνα από το χώρο του κέντρου και προς τα πίσω, ευελπιστώντας ότι μπροστά με μία κόντρα, με ένα στημένο ή μια προσωπική ενέργεια του Μάντζιου θα φτάνει στο γκολ. Στόχος ασφαλώς είναι η παραμονή στην κατηγορία, μιας και το ρόστερ του δεν είναι για τίποτα παραπάνω.

Το ματς έχει φαβορί τον Παναθηναϊκό και παρόλο ότι οι ομάδες έχουν μείνει αρκετό καιρό ανενεργές, αναμένεται οι πράσινοι εύκολα ή δύσκολα να κερδίσουν. Στοιχηματικά πάντως το διπλό δεν έχει ιδιαίτερη αξία και προτιμότερο είναι να ασχοληθούμε με τα γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το παιχνίδι λογικά θα κινηθεί στο όριο ανάμεσα στο Under και στο Over, όπως εξάλλου συμβαίνει στους περισσότερους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, οπότε το 2-3 γκολ μοιάζει μια καλή επιλογή.

ΜΟΝΟ 10-09-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ 1,97 3-0
[divider]
ΤΡΙΑΔΑ 10-09-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ OVER 1,80 2-1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ OVER 1,87 3-1
ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΡΑΠΙΝΤ Β. OVER 1,90 1-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,40 stoiximan-mikro

 Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.