Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη : τελικός Copa del rey

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Μαΐου 18 12:51 Κατηγορία: Ταμεία

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη : το νεόκτιστο γήπεδο της Ατλέτικο Wanda Metropolitano φιλοξενεί απόψε τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης. Το κίνητρο και για τις δύο ομάδες είναι μεγάλο και αναμένεται να παρακολουθήσουμε μία χορταστική αναμέτρηση, από αυτές που μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι δύο αυτοί αντίπαλοι.

Η Μπαρτσελόνα θέλει με την κατάκτηση του νταμπλ να απαλύνει λίγο τις πληγές που επέφερε ο αποκλεισμός από το Champions League, ενώ η Σεβίλλη από τη μεριά της να κατακτήσει ένα τρόπαιο μετά το 2010 που ήταν και η τελευταία εγχώρια κατάκτηση. Το κακό με τους Σεβιγιάνους είναι ότι βρίσκονται σε πολύ κακή φόρμα μιας και η τελευταία τους νίκη στο πρωτάθλημα χρονολογείται στις αρχές Μαρτίου. 

Στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, μιας και ένας τελικός κρύβει πολλές φορές εκπλήξεις και οι αποδόσεις για τη νίκη της Μπαρτσελόνα, που είναι και το φαβορί, είναι αρκετά χαμηλές. Θα χρειαστεί να πάμε με το Over 3,5 προκειμένου να πάρουμε τις επιθυμητές τιμές, όμως πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλά γκολ στον αποψινό τελικό αφού και οι δύο ομάδες είναι αποφασισμένες να κατακτήσουν το κύπελλο και μένει να το αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 21-04-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ OVER 3,5 1,97 5-0

 

ΤΡΙΑΔΑ 21-04-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΛΕΙΨΙΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1 2,05 2-5 
ΜΕΤΣ – ΚΑΕΝ 1 2,30 1-1
ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΡΕΟΥΣ Χ 2,55 0-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 12,02 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.